Επιλογή Σελίδας

Με “άδεια χέρια” επέστρεψε από την Έδεσσα ο Πιερικός, ο οποίος, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Εδεσσαϊκό με 1-0. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Γιώργου Καμπερίδη στον πάγκο της ομάδας, με τον έμπειρο τεχνικό να μην κατορθώνει ούτε και σήμερα να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά το εντός έδρας 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το μοναδικο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σκαθαρούδης στο 42′ με σουτ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δυο δοκάρια σε σουτ του Ταουσιάνη στο 35′ και κεφαλιά του Γολιδόπουλου στο 75′.

Η πλευρά του Πιερικού έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία και ιδιαίτερα από τις αποφάσεις του δεύτερου βοηθού, Χατζηβασιλείου, ο οποίος θα έπρεπε να είχε ακυρώσει το τέρμα των γηπεδούχων ως οφσάιντ ενώ αντίθετα ανέκοψε ως οφσάιντ τουλάχιστο δυο πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις της κατερινιώτικης ομάδας με πρωταγωνιστές, στην πρώτη τον Σαμανίδη και στη δεύτερη τον Γκουντρουμπή. Εκτός από τις συγκεκριμένες φάσεις που ο Πιερικός “φωνάζει”, συνολικά η διαιτησία του Μπαλασά δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με το…κερασάκι στην τούρτα να είναι το ότι κρατήθηκαν μόλις δυόμιση λεπτά καθυστερήσεων στο φινάλε, τα οποία σχεδόν όλα αναλώθηκαν στο να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρο ο Λαμπίρης που στο 90′ υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Η εμφάνιση του Πιερικού, για ένα ακόμη παιχνίδι δεν ήταν αυτή που θέλουν οι φίλοι του, με τους Κατερινιώτες να καταγράφουν δυο φάσεις άξιες λόγου στα αντίπαλα καρέ (στο 8′ κόπηκε με φάουλ ο Κοκονόζι πριν βγει από αριστερά τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 34′ κεφαλιά του Γκουντρουμπή έφυγε άουτ), όμως αυτό δε σημαίνει ότι μια ομάδα που παρουσιάζει κακή εικόνα, πρέπει να αντιμετωπίζεται με εχθρικό τρόπο από τη διαιτησία και να χάνει με το ζόρι.

Έτσι ο Εδεσσαϊκός έφτασε στην πρώτη νίκη του μετά από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια και ο Πιερικός υποχώρησε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Ο διαιτητής Μπαλασάς (βοηθοί του οι Ανδρέου και Χατζηβασιλείου, άπαντες της ΕΠΣ Μακεδονίας) απέβαλε στο 37′ τον προπονητή των γηπεδούχων, Ηλία Σαπάνη, για διαμαρτυρία, και στο 88′ τον Κάρτζιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαπάνης): Βόλτσης, Κούμπους, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Γολιδόπουλος, Καράμπελας (90’+1′ Προύντσης), Σκαθαρούδης (60′ Κάρτζιος), Ταουσιάνης (89′ Πούπης), Καρακούτης (86′ Μπυράκης).
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κοκονόζι (85′ Καρτσαμπάς), Καραγκούνης, Κανταρτζής, Ουαταρά, Κραγιόπουλος (70′ Κυριλλίδης), Κατσιαμήτας (50′ Τουλίκας), Κτιστόπουλος, Γκουντρουμπής, Σαμανίδης, Παπαδόπουλος (75′ Λαμπίρης).

φωτό: ΑΣ Εδεσσαϊκός

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This