Επιλογή Σελίδας

Πρωταθλητής στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας αναδείχθηκε ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς που κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τον ΑΟ Παραλίας, στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Παραλίας, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα της Νότιας Πιερίας με νίκη σήμερα θα εξασφάλιζε σίγουρα μία από τις δυο θέσεις ανόδου, όμως σε συνδυασμό με την ισοπαλία στον αγώνα του Ταύρου Ελάφου με τον Κεραυνό Μακρυγιάλου, εξαασφάλισε και το πρωτάθλημα.

Σκόρερ και των δυο γκολ του Ολύμπου ήταν ο Ε. Χέδας, στο 12′ και στο 39′.

Έτσι, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ταύρο Ελάφου, είναι τελείως αδιάφορο για τον πρωταθλητή Όλυμπο Λεπτοκαρυάς που έφτασε τους 60 βαθμούς.

Όσο για τον ΑΟ Παραλίας, έμεινε στην 6η θέση και τους 36 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τους Ρομά Κατερίνης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταφίδας με βοηθούς τους Γιαννακίδη και Νατσιό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Παραλίας: Καπτζίου, Κιοσέ, Σόβα, Μπαγλαρίδης, Αλία, Χαρινός, Janllari, Σεμερτζίδης, Κοσμάς (70′ Μιμίνι), Καραγκιοζίδης, Φακίτσας.
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς: Τσαρούχας Α., Μπακάλης, Τσαρούχας Ι. (87′ Γιάνιτς), Σιαμήτρας, Γρεβενίτης, Μάλλας (46′ Κανούλας Ε.), Κατσαρός (71′ Στύλος), Χέδας Ε. (80′ Καζαμίας), Qevani, Elezi (71′ Σακελλαρίου), Ζηνέλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This