Επιλογή Σελίδας

Το “δύο στα δύο” στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πραγματοποίησε η Αναγέννηση Σφενδάμης, επικρατώντας με 5-0 της 25ης Μαρτίου, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο “Γεώργιος Ασλανίδης”, το πρωί της Κυριακής, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Στο 16′ ο Στεφανίδης άνοιξε το σκορ για τους Σφενδαμιώτες, οι οποίοι έφτασαν στο 0-2 με γκολ του Χατζηθεοδωρίδη στο 23′.

Το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου σημείωσε στο 33′ ο Ναλμπαντίδης.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι με ένα ακόμη γκολ από τους Χατζηθεοδωρίδη (53′) και Ναλμπαντίδη (82′) έφτασαν στο τελικό 5-0.

Μετά από δυο αγώνες, η Αναγέννηση είναι μία από τις τέσσεριες ομάδες με το “απόλυτο” (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Β’, Νέος Παμβριακός και Δόξα 10 Μοσχοχωρίου οι άλλες τρεις) ενώ η 25η Μαρτίου βρίσκεται στην 5η θέση με 3 βαθμούς, όσους έχουν επίσης Ορφέας Φωτεινών, ΓΑΣ Σβορώνου Β’ και Ατρόμητος Κατερίνης Β’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σεσέντος με βοηθούς τους Μπίνια και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
25η Μαρτίου (Χατζηχρήστου): Μπικιαρόπουλος, Σύρπης (73′ Σταυρίδης), Αποστολίδης (46′ Τσαρδάς), Χατζηχρήστου, Τασίδης, Δημητρίου, Καλαμπάκας (46′ Καλαμαράς), Ναβροζίδης, Καρράς, Χατζηχρήστου Κ., Συμεωνίδης.
Αναγέννηση Σφενδάμης (Τοκατλίδης): Αμβροσιάδης, Πολυχρονίδης, Μιχαηλίδης, Αράπης, Κοσμίδης, Χαρτοματζίδης, Στεφανίδης, Χατζηθεοδωρίδης (70′ Δούλιας), Qevani, Ναλμπαντίδης (87′ Σαραηλίδης), Γκουνέλας.