Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κατέκτησαν οι Ρομά Κατερίνης επικρατώντας με 2-0 της Ακαδημίας Κατερίνης 2006, στον αγώνα που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου και άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής.

Έτσι, οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στους 6 βαθμούς, όσους έχουν επίσης Ταύρος Ελάφου, ΓΑΣ Σβορώνου Β’ και Κεραυνός Μακρυγιάλου που αγωνίζονται αύριο.

Το 1-0 για την ομάδα του Χρήστου Παπαγιάννη έκανε στο 4′ ο Π. Δημητρίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοτας τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Καρυώτη.

Το τελικό 2-0 “έγραψε” στο 47′ ο Α. Καλιώρας ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Καρυώτη, προσπάθησε να σουτάρει αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και εν συνεχεία έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και από πλάγια θέση νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 87′ αποβλήθηκε ο Ζώρας με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα κι έτσι οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τραούδας με βοηθούς τους Κωτούλα και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ρομά Κατερίνης (Χρήστος Παπαγιάννης): Καλιώρας Β., Τσακίρης, Καραγκούνης Δ., Δημητρίου, Καναπίτσας, Καραγκούνης, Γιαζιτζόγλου, Δημητρίου Ι., Δημητρίου Γ., (13′ Καλιώρας Α. – 90′ Ζαφειρόπουλος) Δημητρίου Π., Καραγκούνης Π..

Ακαδημία Κατερίνης 2006 (Λευτέρης Φωτιάδης): Καρυώτης, Ζώρας, Φτεργιώτης, Βαρυτιμίδης, Χρυσίδης, Φτεργιώτης, Θεοφιλόπουλος (83′ Χαλεπλής, Θεοδωρίδης (59′ Γερακόπουλος), Φωτιάδης, Σιτμαλίδης, Τζίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This