Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας μεταξύ του πρωτοπόρου Κεραυνού Μακρυγιάλου και της δεύτερης της βαθμολογίας, Ακαδημίας Κατερίνης 2006 που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακρυγιάλου το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.

Οι δυο ομάδες που θα τα ξαναπούν στα πλέι οφ ανόδου είδαν τους Ρομά Κατερίνης, τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς και τον Ταύρο Ελάφου να τους πλησιάζουν στον πίνακα καθώς έφτασαν τους 38 βαθμούς έναντι 44 του Κεραυνού και 40 της Ακαδημίας Κατερίνης.

Οι Μακρυγιαλιώτες προηγήθηκαν 1-0 στο 75′ με γκολ του Παυλίδη και κρατούσαν την υπερπολύτιμη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οπότε ο Βαρυτιμίδης ισοφάρισε για την Ακαδημία Κατερίνης 2006 στο τελικό 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τον Χατζηγιάννη και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κεραυνός Μακρυγιάλου (Γιάννης Συμεωνίδης): Αβραμίδης, Καρανίκας, Ζενουνλλάρι (63′ Μπάλλα Λ.), Κέλο, Παυλίδης, Μαυρίδης (71′ Δούλιας), Ορφανίδης, Κιόσκου (71′ Μπάλλα Α.), Τσούνι, Μουρατίδης, Λαράκου (80′ Alla).

Ακαδημία Κατερίνης 2006 (Λευτέρης Φωτιάδης): Καρυώτης, Γερακόπουλος, Φτεργιώτης Γ., Ζώρας, Δερμίσης (63′ Φτεργιώτης Δ.), Θεοδωρίδης (82′ Μαυρίδης), Σιτμαλίδης (82′ Χαλεπλής), Τζίτσας, Βαρυτιμίδης, Φωτιάδης, Θεοφιλόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This