Επιλογή Σελίδας


Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας εδραιώθηκε η Ελπίς Ανδρομάχης που κέρδισε με 2-0 τον Ορφέα Φωτεινών και φτάνοντας τους 30 βαθμούς αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα στο +6 (ο Όλυμπος έχει έναν αγώνα λιγότερο). Όσο για την ομάδα των Φωτεινών, έμεινε στους 22 βαθμούς, αποκτώντας “συγκάτοικο” στην 3η θέση τον Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Η Ελπίδα βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα των Φωτεινών σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω των τελευταίων δυσμενών καιρικών συνθηκών, γεγονός που δεν βοήθησε τις ομάδες να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η ομάδα της Ανδρομάχης σκόραρε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Το 1-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βελώνη (το κέρδισε ο Κοσμίδης).

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Γεωργιάδη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Μαυρογιώργη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Κέρογλου, Δερβισάϊ, Γεωργιάδης, Βελώνης, Σκαμπαρδώνης, Κοσμίδης, Δημητρίου, Τσιτλακίδης, Κυπαρίσσης, Καρασαββίδης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ορφέας Φωτενών: Μπεκιάρης, Παπανικολάου, Γκόλιας, Βέτσος, Κακκάρας, Β. Τσιρίμπασης, Α. Τσιρίμπασης, Γ. Τσιρίμπασης, Παλιαρούτας, Βέτσος, Κούρτης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

Pin It on Pinterest

Shares
Share This