Επιλογή Σελίδας

Για τη 13η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣ Πιερίας, η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου του Βαλάντη Γιαγκόζογλου υποδέχτηκε στην έδρα της τον ΓΑΣ Σβορώνου Β’ του Δημήτρη Παυλίδη.

Σε ιδανικές συνθήκες για την εποχή επίπεδα, αν και το κρύο φυσικά δεν έλειψε, πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας στον οποίο η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες ενώ ο ΓΑΣ Σβορώνου είχε στοχευμένες αντεπιθέσεις.

Η κατοχή ήταν μοιρασμένη στο 50-50% και για τις δύο ομάδες.

Στο α’ ημίχρονο η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου απείλησε κυρίως με τους Μακρή, Κατσαντώνη & Χήρα, ενώ και ο ΓΑΣ Σβορώνου είχε αντεπιθέσεις με τους Γκούμα, Στεφανίδη & Λάμπρου να πρωταγωνιστούν κυρίως στην επίθεση.

Παρόλα αυτά το 0-0 παρέμεινε και για τις δύο ομάδες. Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξε το μοτίβο του αγώνα και στο 73′, μετά από κάθετη μεταβίβαση μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΓΑΣ Σβορώνου Β’, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου, Πάρης Χήρας, άνοιξε το σκορ του αγώνα με δυνατό πλάγιο σουτ.

Όμως, ο ΓΑΣ Σβορώνου Β’ δε τα παράτησε και στο 82′, μετά από εκτέλεση στημένης φάσης και γέμισμα στη μεγάλη περιοχή της Δόξας 10 Μοσχοχωρίου – υπήρξε μικρή σύγχυση στην άμυνα και ο Γ. Αμανατίδης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αυτή – και ισοφάρισε από κοντά για τον ΓΑΣ Σβορώνου Β’ σε 1-1.

Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν χωρίς να σημειωθεί κάποια μεγάλη φάση για γκολ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν οι Γερμανός και βοηθοί του οι Αδαμόπουλος, Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου (Βαλάντης Γιαγκόζογλου): Μπούτας, Βανάσας (C), Βασιουρής (Παπαδόπουλος λ.τ. 27′), Τζιτζιλής, Μέλλιος, Χήρας, Αβριωνίδης (Χωλίδης 79′), Κατσαντώνης, Μακρής, Σκράπαλης, Γκούτζας.

ΓΑΣ Σβορώνου Β’ (Δημήτρης Παυλίδης): Κουντούρης, Σεϊταρίδης (Σόκας 90′), Λάμπρου Ε., Ντάμτσιος (Κούτρας 85′), Cani (C), Κουμπατσιάρης (Παπατόλιος 80′), Μάμαλης, Λάμπρου Π. (Αμανατίδης 80′), Γκούμας, Στεφανίδης, Λάμπρου Δ. (Γάκης 90′).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This