Επιλογή Σελίδας

Επέστρεψε στις νίκες ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, επικρατώντας με 3-0 της Ακαδημίας Βατανιακός 1978, στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Σκέντου έφτασε τους 21 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +5 από τον Θερμαϊκό Κορινού και τον Εθνικό Κατερίνης.

Η Ακαδημία Βατανιακός 1978 έμεινε στους 10 βαθμούς και παραμένει 9η.

Οι Λοφίτες άνοιξαν το σκορ στο 23′ με γκολ του Μπαμίχα.

Χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκεις για να πετύχει και δεύτερο γκολ ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, με τον Νίκου να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Το τελικό 3-0 “έγραψε” για την ομάδα οτυ Λόφου στο 90’+5′ ο Τζήκας.

Από το 76′ και μέχρι το τέλος, οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινες κάρτες ο Ευαγγελόπουλος των γηπεδούχων και ο Χατζηιωαννίδης των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Σταφίδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας, Πανωλής, Αράπης, Μπαμπέτας, Κώστας (62′ Νίκου), Μπακούρας, Ευαγγελόπουλος, Μπαμίχας (83′ Σεριακίδης), Ναλμπαντίδης (90′ Τσιρίμπασης), Κουμαντζιάς (62′ Τζήκας).

Ακαδημία Βατανιακός 1978: Κουτσουδάκης, Τσιμόπουλος, Pirgu, Κυρμανίδης, Τασίδης, Κωνσταντινίδης (83′ Μπουζίνος), Δημητρίου, Φιρινίδης, Βελώνης, Καζαντζίδης (52′ Περιστερόπουλος – 85′ Μάρρα), Χατζηιωαννίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This