Επιλογή Σελίδας

Με 4-1 κέρδισαν τον Ατρόμητο Κατερίνης Β’ οι Ρομά Κατερίνης, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μυλαύλακου στο πλαίσιο της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Χρήστου Παπαγιάννη έφτασε τους 38 βαθμούς παραμένοντας ισόβαθμη με Όλυμπος Λεπτοκαρυάς και Ταύρο Ελάφου. Μάλιστα, οι τρεις ομάδεες εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία ανάμεσα στον πρωτοπόρο Κεραυνό Μακρυγιάλου (44 β.) και στην δεύτερη Ακαδημία Κατερίνης 2006 (40 β.) και τις πλησίασαν στον πίνακα.

Ο Ατρόμητος έμεινε στους 11 βαθμούς, ισόβαθμος με την Ακαδημία Γιώτσα και είδε τον Απόλλωνα Λιτοχώρου να τον προσπερνάει, αφήνοντάς τον στη 13η θέση.

Οι Ρομά προηγήθηκαν 0-1 με γκολ του Γ. Δημητρίου στο 16′.

Στο 24′ ο Ι. Δημητρίου έκανε το 0-2 για την ομάδα των Ρομά.

Το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνο σημείωσε στο 35′ ο Ζαφειρόπουλος.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τέρμα του Τασιά στο 54′.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με γκολ του Π. Καραγκούνη στο 76′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περιστερόπουλος με βοηθούς τους Αδαμαντίδη και Νατσιό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης Β’: Τόσκας (54′ Τρίμμης), Μαλάμης, Πάτσας, Μαλεζάς, Κρομλίδης, Βασιλόπουλος, Λάμο, Γεννηγιώργης, Χότζα, Τασιάς, Σαββίδης.
Ρομά Κατερίνης: Καλιώρας, Καναπίτσας Φ., Καραγκούνης Δ., Καραγκούνης Γ. (32′ Ζαφειρόπουλος), Καναπίτσας Δ., Δημητρίου Κ., Γιαζιτζόγλου, Δημητρίου Ι., Δημητρίου Γ. (59′ Σκούφας), Δημητρίου Π., Καραγκούνης Π..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This