Επιλογή Σελίδας

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παραμένει ο Ταύρος Ελάφου που πέρασε και από την έδρα του ΑΟ Παραλίας, επικρατώντας με 1-2, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Παραλίας για την 5η αγωνιστική.

Η ομάδα του Νίκου Ραπτόπουλου έκανε το “πέντε στα πέντε” και συνεχίζει να οδηγεί την “κούρσα” μαζί με το επίσης ισόβαθμό της, Κεραυνό Μακρυγιάλου.

Οι Παραλιώτες έμεινε στους 9 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στην 5η θέση μαζί με Ακαδημία Κατερίνης 2006 (έχει 4 αγώνες) και Όλυμπο Λεπτοκαρυάς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 11′ με γκολ του Κοσμίδη.

Στο 25′ ο Καραγκιοζίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΑΟ Παραλίας.

Το τελικό 1-2 “έγραψε” στο 65′ ο Κοσμίδης, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 86′ αποβλήθηκε ο Συρόπουλος του Ταύρου, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 75′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Παραλίας (Παναγιώτης Σαρπότας): Στεφανίδης, Φακίτσας, Σόβα, Κουκουμάπας (90′ Μπίντας), Αλία, Μπαλαμπάνης, Ελευθεριάδης (63′ Λαδένης), Τσιρακίδης (68′ Χαρινός), Μαλιώρας, Καραγκιοζίδης, Ζωγράφος.

Ταύρος Ελάφου (Νίκος Ραπτόπουλος): Ίτσιος, Συρόπουλος, Μποστανίτης, Σταθακόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Γκουτζιάνας, Ζαμαντζάς, Κοσμίδης (88′ Γεωργαντάς), Βελώνης, Τριγωντζής (79′ Τζημαγιώργης), Λιανός-Τσιωμος (46′ Πασχόπουλος – 90’+ Σαντικίδης – Μπρίτος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This