Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώθηκε ο φετινός μαραθώνιος στην Γ’ Εθνική με την ολοκλήρωση και της 34ης αγωνιστικής των 4 ομίλων της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα με το φινάλε της 34ης αγωνιστικής το εισιτήριο για την άνοδο στην Super League 2 πήραν από τον 1ο όμιλο η Καβάλα, από τον 2ο όμιλο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, από τον 3ο όμιλο ο Παναργειακός και από τον 4ο όμιλο ο Πανιώνιος.

Από εκεί και πέρα από τον πρώτο όμιλο η Νίκη Ευκαρπίας πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ ενώ στα τοπικά θα βρεθούν οι Δόξα Δράμας, Βέροια, Άρης Πετεινού, Αετός Βαρβάρας, Αναγέννηση Επανομής, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και Κεραυνός Αγγελοχωρίου (αποχώρησε από το πρωτάθλημα).

Από τον 2ο όμιλο ο Αστέρας Πετριτή (στην ισοβαθμία με τον Εορδαϊκό υπερτερεί η ομάδα της Κέρκυρας) πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ, ενώ στα τοπικά επιστρέφουν Εορδαϊκός, Θύελλα Κατσικάς, ΑΕ Λευκίμμης, Καστοριά, Βατανιακός και ΠΟ Φήκης, Μαγνησιακός που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Στον 3ο όμιλο ο ΑΕΡ Αφάντου πήγε στα μπαράζ ενώ υποβιβάστηκαν ΠΑΟ Βάρδας, ΑΟ Πυλίου Κω, Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων, Εράνη Φιλιατρών, ΑΕ Ερμιονίδας και ΑΕ Μεσολογγίου.

Στον 4ο όμιλο στα μπαράζ θα παίξει ο Προοδευτική (στην ισοβαθμία με τον Ελλοπιακό υπερτερεί η ομάδα της Βοιωτίας) ενώ υποβιβάστηκαν οι Απόλλων Σμύρνης, ΑΟ Επισκοπής, Ερμής Ζωνιανών, Περαμαϊκός, Φωστήρας, Αγία Παρασκευή και Ατρόμητος Πειραιά.

Να θυμίσουμε ότι με βάση την προκήρυξη στα μπαράζ θα παίξουν Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή και ΑΕΡ Αφάντου-Προοδευτική με τους ηττημένους να οδηγούνται στα τοπικά.

Πηγή: Mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This