Επιλογή Σελίδας

Η Δάφνη Δαφνίου ηττήθηκε με 76-86 από την Ηλιούπολη, στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Πήρε άλλο ένα ντέρμπι μετά τη νίκη επί των Αγίων Αναργύρων η Ηλιούπολη, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Δάφνης Δαφνίου και προκρίθηκε στην 3η αγωνιστική της α’ φάσης, εκεί όπου θα υποδεχθεί την Ακαδημία Ελευσίνας.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα καθώς εκτός από τους εκατό δύο πόντους (51-51) οι δύο ομάδες είχαν 12/27 τρίποντα, είκοσι επτά ασίστ σε τριάντα τρία καλάθια αλλά και 50% ευστοχία σε εβδομήντα δύο σουτ, με τις Δάφνη Δαφνίου και Ηλιούπολη μπήκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια αφήνοντας μεγάλες προσδοκίες για το δεύτερο ημίχρονο.

Όσον αφορά τα ατομικά στατιστικά τώρα, η τριάδα των Χίνη, Μένου και Μιχάλογλου από τη μια μεριά με τριάντα έναν πόντους και ο ασταμάτητος Ευαγγέλλου από την άλλη με δεκατέσσερις πόντους, επτά ριμπάουντ και δύο ασίστ έκαναν τη διαφορά για τους δύο μονομάχους, οι οποίοι πήγαιναν πολύ κοντά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ακόμα και αν δεν είχε σε καλή ημέρα για το δικό του επίπεδο τον Παπαδιονυσίου (εννέα πόντοι με 3/12 σουτ), ο Ευαγγέλου αφενός αλλά και οι Σπανός (εννέα πόντοι), Παναγόπουλος (δέκα πόντοι), Μπριασούλης (έντεκα πόντοι), Γιανναλέτσος (εννέα πόντοι) και Μαντάς (εννέα πόντοι) έδιναν πολλές λύσεις στην επίθεση για τους φιλοξενούμενους, κυρίως από κοντά στο καλάθι, με τη δυναμική της Ηλιούπολης όμως και από το τρίποντο (13/26 μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου) να κάνει τη διαφορά και να τη θέτει σε θέση ισχύος μέχρι και το 35′ (75-78). Λίγο αργότερα ο Μαντάς κατέβασε άλλο ένα επιθετικό ριμπάουντ και από κοντά θα έγραφε και το 75-81 δίνοντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα σε ένα ακόμα πιο καίριο σημείο στην Ηλιούπολη.

Διαιτητές: Καραπαπάς, Τριανταφύλλου, Ψύχας.

Δεκάλεπτα: 15-24, 51-51, 68-68, 76-86.

ΓΣ Δάφνη Δαφνίου (Στρατικόπουλος): Κυρίμης, Πιτσουλάκης 2, Μπέμπελος, Μπίλιος 10, Φραγκούλης 6, Χίνης 15 (2), Παπαδόπουλος 5 (1), Φρέσκος, Μπένος 14, Γιαννακόπουλος 8, Μιχάλογλου 16 (2), Γιαννόπουλος.

ΓΣ Ηλιούπολης (Βλουτής): Σπανός 9 (3), Ζανιδάκης 5 (1), Παπαδιονυσίου 10 (3), Παναγόπουλος 10 (1), Αλεξάκης, Ντόγκας, Ευαγγέλου 15, Κάτσουλος 2, Μπριασούλης 11 (3), Γιανναλέτσος 11 (2), Μαντάς 13, Πρόγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This