Επιλογή Σελίδας

Ένας ακόμη καλαθοσφαιριστής από το περυσινό ρόστερ θα είναι στον Βαφύρα Stathis Ceramica και τη νέα περίοδο. Ο λόγος για τον Ανέστη Μπαλαρμά που συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση η ομάδα της Πιερίας.

Η ανακοίνωση:

Έναν παίκτη κάθε μέρα ανακοινώνει και θέλει να ανακοινώνει η διοίκηση της ομάδας μας. Δείχνοντας με τον τρόπο αυτό, πως ασχολείται ιδιαίτερα και ξεχωριστά με τον κάθε αθλητή, σεβόμενη την προσφορά τους, το πάθος τους, τον ιδρώτα τους, το ταλέντο τους, ή ακόμα τα όνειρά τους, τους στόχους τους και φυσικά την διάθεσή τους να δώσουν στο μπάσκετ τον εαυτό τους.

Για τον Ανέστη Μπαλαρμά έπρεπε να σεβαστεί όλα αυτά ακόμα περισσότερο. Και φυσικά έπρεπε να βρει και το κίνητρο για να τον πείσει να παραμείνει ακόμα μία σεζόν στον Βαφύρα μας Stathis Ceramica.

“Το ΔΣ του Βαφύρα Stathis Ceramica ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πολύπειρο αθλητή Ανέστη Μπαλαρμά. Ο Ανέστης έδωσε πάρα πολλά την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα μας και ήταν δυνατή η επιθυμία μας να παραμείνει τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν. Πιστεύουμε πως και φέτος θα μας δικαιώσει”.

Από την δήλωση του Ανέστη φάνηκε όμως πως δεν χρειαζόταν τελικά η διοίκηση να ψάξει πολύ για κίνητρα.

Ανέστης Μπαλαρμάς“Μετά από 35 Χρόνια στον χώρο του μπάσκετ!!! Σε συλλογικό επίπεδο το σωματείο του Βαφύρα αποτελεί τον δέκατο έβδομο (17) σταθμό της μπασκετικής σταδιοδρομία μου. Με προτροπή λοιπόν της διοίκησης, αποφασίζω να κλείσω την πολυετή παρουσία μου στον χώρο για την χρονιά 2022-2023, σε μια ομάδα που την περσινή χρονιά έδειξε ότι το κλίμα ακόμη και στα δύσκολα δεν αλλάζει, ότι είμαστε ενωμένοι σαν μια μια γροθιά και σαν προτεραιότητα έχει το καλό κλίμα και τις καλές σχέσεις μεταξύ των παικτών. Ελπίζω αυτό να συνεχίσει ώστε και φέτος οι συναθλητές μου να αποκομίσουν ότι καλύτερο από μένα!!! Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς και ήρθε ο καιρός να βάλουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, δηλώνοντας πολύ αισιόδοξος από το στήσιμο του φετινού Βαφύρα!!!”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This