Την απόφαση της Λίγκας να μην επιτρέψει την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Άρη να βρεθούν στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό σχολίασε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Νιώπας Γιάννης.
Ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού τόνισε ότι δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να βρεθούν οι φίλοι του Άρη στο γήπεδο αλλά θα υπακούσει την απόφαση της Λίγκας αφού δεν είναι στο χέρι του να κάνει κάτι άλλο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Η αστυνομική διεύθυνση Πιερίας έχει βγάλει απαγόρευση για τη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 1000 θέσεων και όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο δύσκολο να εξυπηρετηθούν όλοι οι οπαδοί του Άρη. Η αστυνομική διεύθυνση αποφάσισε ότι έπρεπε να πράξει έτσι. Δεν περνάει από το χέρι μας. Εμείς ακολουθούμε αυτό που μας λένε και δεν έχουμε τη δύναμη να κάνουμε και κάτι άλλο.
Θα ήθελα τους φίλους του Άρη στο γήπεδο. Γιατί όχι; Όπως έρχονται οι άλλοι φίλαθλοι θα μπορούσαν να έρθουν και αυτοί του Άρη. Μερικές φορές θέλοντας και μη δεν γίνεται, να επαναλάβω ότι δεν είναι στο χέρι μας. Στο παιχνίδι Κυπέλλου βρέθηκε το γήπεδο της Βέροιας για να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Τώρα η Λίγκα αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι στο Αιγίνιο για λόγους ίσης μεταχείρισης απέναντι στις άλλες ομάδες που έχασαν βαθμούς παίζοντας στο Αιγίνιο”.















