Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική Beach Soccer δεν άντεξε στο δεύτερο παιχνίδι της στη β΄ προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της κατηγορίας και δεν θα είναι στην τελική φάση. Νικημένη από την κούραση αλλά και από την κλάση και τη φυσική κατάσταση της Γερμανίας, ηττήθηκε με 8-2, αλλά κέρδισε εμπειρίες και τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε ο κ. Σοϊλεμές.

Οι Γερμανοί είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια, προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 και παρά την ισοφάριση της Ελλάδας σε 2-2 με το γκολ του Καρακάση και το αυτογκόλ του Μπίρμαν, σημείωσαν άλλα έξι γκολ κλείνοντας το ματς στο ευρύ 8-2.

Η Εθνική, με δεδομένο τον λίγο χρόνο προετοιμασίας και το γεγονός ότι έπαιξε ως τώρα τέσσερις αγώνες σε τέσσερις μέρες, αποχαιρετά το Παγκόσμιο Κύπελλο με ψηλά το κεφάλι κρατώντας την επιτυχία της πρόκρισης από την α΄ στη β΄ φάση. Την Παρασκευή 7 Ιουλίου θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στη διοργάνωση με τη 2η στην παγκόσμια κατάταξη, Πορτογαλία και θα επιστρέψει, έχοντας στη βαλίτσα της τις εμπειρίες που αποκόμισε και τους νέους πάικτες στους οποίους έδωσε ευκαιρίες ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Σοϊλεμές και έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This