Επιλογή Σελίδας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Kαλαθοσφαίρισης παρουσίασε τη Γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων και κυπέλλων περιόδου 2023-24 και υπάρχουν ορισμένες αλλαγές.

Με τη νέα γενική προκήρυξη, φαίνεται πως πλέον θα υπάρχει ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα σε όλες τις κατηγορίες, κάτι που δείχνει στροφή προς τη νέα εποχή. Επιπλέον με σκοπό την ανάπτυξη και την εξέλιξη των νέων αθλητών και εν γένει τού αθλήματος, συστήνεται ο θεσμός «ομάδες αναπτυξιακού χαρακτήρα». Κάθε αθλητικό σωματείο ή ΚΑΕ που αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες μπορεί να ορίσει έτερο αθλητικό σωματείο χαμηλότερης αγωνιστικής κατηγορίας ως ομάδα αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 26/2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής και τις διατάξεις του νόμου 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, του Καταστατικού και των Κανονισμών της, των Προεδρικών Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων που τυχόν ορίζουν ειδικά θέματα, καθώς και των κανονισμών Παιδιάς της FIBA, εκδίδει την παρούσα Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Ελλάδας Καλαθοσφαίρισης Αγωνιστικής Περιόδου 2023-24.

Μπορείτε να δείτε την γενική προκήρυξη με ένα «κλικ» ΕΔΩ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This