Επιλογή Σελίδας

Την αποτίμηση του 2021, χρονιά στην οποία ο ΓΑΣ Σβορώνου συμπλήρωσε 50 χρόνια ιστορίας έκανε η διοίκηση του συλλόγου, μαζί με τις ευχές του Προέδρου, Γιάννη Τρελλόπουλου και του ΔΣ για το νέο έτος.

Οι Σβορωνιώτες στο φινάλε του α’ γύρου έχουν μια διαφορά οκτώ βαθμών από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της με 12 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ συνεχίζουν και στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας.

Το μήνυμα του ΓΑΣ Σβορώνου:

Το 2021 αποτέλεσε και αποτελεί μία χρονιά ορόσημο για την ομάδα μας. Ο Γ.Α.Σ Σβορώνου συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής στο πιερικό ποδόσφαιρο. 50 χρόνια μακροχρόνης ιστορίας, που διεγείρει στους παλαιότερους μνήμες δόξας και διδάσκει στους νεότερους το πάθος και την αγάπη για αυτό το ιστορικό σωματείο.

Το 2021 ήταν και είναι μια σημαντική χρόνια για την ομάδα μας, που τελείωσε αήττητη τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας μέτρα 12 νίκες και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα, που την φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού, με τον άτυπο τίτλο του “πρωταθλητή χειμώνα” πίνακα με +8 από το δεύτερο. Ενώ, πριν λίγες μέρες η ομάδας πήρε μια σημαντική πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Το έτος που διανύουμε θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια, καθώς κάνει την ομάδα μας ξανά πρωταγωνίστρια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που από την πρώτη στιγμή στήριξαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας για να πετύχει τους στόχους της.

Το 2021 φεύγει, οι αναμνήσεις όμως μένουν. Για όλους εμάς αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερη, καθώς ο σύλλογος μας καταγραφεί μισό αιώνα ζωής, και μας φέρνει στο μυαλό όλους εκείνους του σπουδαίους ανθρώπους, που πρωτοστάτησαν για την δημιουργία, την εξέλιξη, αλλά και την κατάκτηση της κορυφής.

Από τον πρόεδρο Γιάννη Τρελλόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές σας ευχόμαστε το νέο έτος να σας φέρει υγεία, χαρά και ευτυχία και σίγουρα να είναι καλύτερο από αυτό που φεύγει!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This