Επιλογή Σελίδας

Την “καταδίωξη” του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και της Νέας Αρτάκης συνεχίζει ο ΓΑΣ Σβορώνου που κέρδισε με 1-0 το Κιλελέρ, στον αγώνα που διεξήχθη στο “Λάζαρος Ξανθόπουλος”, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας έφτασε στη νίκη με γκολ του Χατζή στο 53′, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Μυσιρλή.

Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι το σύνολο του Σάκη Θεοοσιάδη έφτασε τους 62 βαθμούς, παραμένοντας στο -3 από τον πρωτοπόρο Εθνικό και στο -1 από την ομάδα της Εύβοιας.

Όσο για το Κιλελέρ, έμειννε στους 44 βαθμούς, απέχοντας πλέον 3 βαθμούς από Αστέρα Πετριτή και Αναγέννηση Άρτας που βρίσκονται σε θέσεις μπαράζ παραμονής και υποβιβασμού, αντίστοιχα.

Πλέον, οι κιτρινόμαυροι στρέφουν την προσοχή τους στον εκτός έδρας αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Άρτας.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Μποΐτσιο και Παυλίδη, της ΕΠΣ Δράμας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κούζας, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Χαρτσιάς, Μυστρίδης, Δεμηρτζόγλου (77′ Ξυδούς), Κοντοθανάσης (90′ Τρούμπαλος), Κυπαρίσσης, Λάμπογλου (46′ Κυρτέγος), Καραγκούνης, Χατζής (70′ Φυτόπουλος).

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μυσιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Κατσαμάγκας, Βαγενάς, Κούκος, Παπαγεωργίου, Χατζησαββίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This