Επιλογή Σελίδας

Εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Θύελλα Κατσικά γνώρισε ο ΓΑΣ Σβορώνου, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έμεινε στους 63 βαθμούς και είδε Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Νέα Αρτάκη να ξεφεύγουν με 8 και 6 βαθμούς, αντίστοιχα, τρεις “στροφές” πριν το τέλος.

Οι Ηπειρώτες με γκολ των Φίλιου στο 11′ και Παππά στο 31′ έφτασαν στο “τρίποντο” που τους κρατάει “ζωντανούς” στην μάχη της σωτηρίας.

Η Θύελλα Κατσικά έφτασε τους 42 βαθμούς, παραμένοντας στο -3 από την 11η Αναγέννηση Άρτας που βρίσκεται σε θέση μπαράζ ενώ η απόστασή από Εορδαϊκό, Τρίκαλα και Θεσπρωτό που βρίσκονται στην 8η θέση, παρέμεινε στους 4 βαθμούς.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ Σβορώνου θα πάρει νίκη χωρίς αγώνα (θα έπαιζε με τον Μαγνησιακό).

ΓΑΣ Σβορώνου: Κούζας, Δημητρίου (46′ Δημηνάς), Κωτσιόπουλος, Χαρτσιάς, Μυστρίδης (69′ Βούλγαρης), Δεμηρτζόγλου, Κοντοθανάσης, Ξυδούς (46′ Λάμπογλου), Κυρτέγος (87′ Γκούμας), Καραγκούνης, Χατζής (65′ Τρούμπαλος).
Θύελλα Κατσικά: Θέμελης, Πετρίδης, Φίλιος, Βασιλάκης, Ντόντης, Ρότσης, Σκανδάλης (82′ Ρίζος), Εμβραΐζογλου (82′ Πάκος), Τουρμούσογλου (65′ Γούλας), Κωσταμένας (73′ Πολυχρόνης), Παππάς (82′ Μπλέτσας Μ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This