Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις εντός έδρας αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν ο ΓΑΣ Σβορώνου που συνέτριψε με 4-1 τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο πρώτος σκόρερ του ομίλου, Νίκος Κυπαρίσσης έκανε “χατ τρικ” τερμάτων, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους του Σβορώνου που βρέθηκαν στις κερκίδες του “Λάζαρος Ξανθόπουλος”, ενώ το τελικό 4-1 “έγραψε” ο Ξυδούς.

Συγκεκριμένα, το 1-0 για τους Σβορωνιώτες έγινε με σουτ του Κυπαρίσση, με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, ενώ το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου έγινε στο 19′ και πάλι από τον Κυπαρίσση με νέο σουτ.

Οι Ζακυνθινοί μείωσαν στο 51′ με σουτ του Νικολακόπουλου, έπειτα από απόκρουση των αμυνόμενων του ΓΑΣ Σβορώνου.

Στο 61′ ο Κυπαρίσσης εκμεταλλεύτηκε ασσίστ του Τρούμπαλου και με πλασέ έδωσε ξανά προβάδισμα δυο γκολ στους κιτρινόμαυρους, διαμορφώνοντας το 3-1.

Το τελικό 4-1 “έγραψε” στο 73′ ο Ξυδούς με σουτ μέσα από την περιοχή.

Έτσι, ο τρίτος της βαθμολογίας, ΓΑΣ Σβορώνου έφτασε τους 69 βαθμούς ενώ η Ζάκυνθος έμεινε στους 55 και στην 4η θέση, μαζί με τον Πιερικό (ο Πιερικός υπερτερεί στην ισοβαθμία).

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα της Πιερίας είναι απέναντι στην υποβιβασμένη Καστοριά, εκτός έδρας, την Κυριακή των Βαΐων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσίντζας με βοηθούς τους Σφυρή και Νικολάη, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΓΑΣ Σβορώνου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Ζωγράφος, Βούλγαρης, Κωτσιόπουλος (46′ Πάνος), Φυτόπουλος, Χαρτσιάς (46′ Ίτσιος), Μυστρίδης (75′ Γκούμας), Δημηνάς, Κοντοθανάσης (46′ Τρούμπαλος), Βύρος, Ξυδούς, Κυπαρίσσης (89′ Συμωνης).

Ζάκυνθος: Δήμας, Τσουκαλάς, Τζατζανάς, Τσίγκρηλας, Μούστα (60′ Κακολύρης), Σούρμπης (60′ Αγκαράι), Γουσέτης, Λιβέρης, Τέλεν, Νικολακόπουλος, Νικολίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This