Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι κορυφής της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον ΓΑΣ Σβορώνου και στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Την ισοπαλία των δύο ομάδων της Πιερίας εκμεταλλεύτηκαν ο ΑΟ Νέας Αρτάκης και ο Πιερικός που πλησίασαν ενώ δε συνέβη το ίδιο με τον Αστέρα Σταυρού που επίσης αναδείχθηκε ισόπαλος με τα Τρίκαλα.

Ο Εθνικός ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες καλές στιγμές στο ματς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έπεσαν σε έναν πολύ καλό Ζωγράφο που… κατέβασε τα ρολά σε τετ α τετ των Σεχολλάρι, Κρυεμάδι, Κόλα και Μεληκιώτη, έχοντας “σύμμαχο” και το οριζόντιο δοκάρι στο οποίο σταμάτησε προσπάθεια του Κλιγγόπουλου.

Οι γηπεδούχοι, στη μοναδική περίπτωση που “άγγιξαν” το γκολ είδαν τον Πατσιογεώργο να αποκρούει σωτήρια το δυνατό σουτ του Κυρτέγου.

Ο πρωτοπόρος Εθνικός Νέου Κεραμιδίου εξακολουθεί να “οδηγεί” την “κούρσα” με 52 βαθμούς, είδε όμως την ομάδα της Νέας Αρτάκης (50 βαθμοί) να τον πλησιάζει στους 2 βαθμούς ενώ ο Σβορώνος με 49 βαθμούς έπεσε στην 3η θέση. Τέλος, ο 5ος Πιερικός (45 βαθμοί) “ροκάνισε” ακόμη περισσότερο τη διαφορά, απέχοντας πλέον 7 βαθμούς από την πρώτη θέση ενώ ο Αστέρας Σταυρού παρέμεινε 4ος με 47 βαθμούς.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο ΓΑΣ Σβορώνου θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς (θα αντιμετώπιζε τον ΠΟ Φήκης) ενώ ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί τον Βατανιακό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κόκκινος με βοηθούς τους Χρυσαϊλίδη και Τζημόπουλο, της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΓΑΣ Σβορώνου (Δημήτρης Παυλίδης): Ζωγράφος, Φυτόπουλος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Χαρτσιάς, Μυστρίδης, Δεμηρτζόγλου (77′ Ξυδούς), Κοντοθανάσης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (88′ Τρούμπαλος), Χατζής Ν. (65′ Λάμπογλου)
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Κυριακίδης, Χατζής Κ., Παπαδόπουλος (67′ Μουράτη), Ιντζόγλου, Σεχολάρι (75′ Μεληκιώτης), Κρυεμάδι (46′ Μετάι), Γιαλαμίδης, Κλιγγόπουλος, Τουλίκας Β. (60′ Μηλιώτης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This