Επιλογή Σελίδας

Με 2-0 κέρδισε την Ακαδημία Βατανιακός 1978 η Κατερίνη ΠΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Έτσι, οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην 9η θέση του πίνακα με 25 βαθμούς, 5 περισσότερους από τον 11ο Νέο Παμβρυακός (η Ακαδημία Βατανιακός έχει 25 αγώνες ενώ οι άλλες δυο ομάδες από 24).

Το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου πέτυχε στο 36′ ο Α. Κιτσούλης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από συρτή σέντρα από δεξιά.

Στο 90’+6′ ο Βαγγής σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, βρέθηκε απέναντι από τον Κουτσουδάκη, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων τον νίκησε σε τετ α τετ αλλά ο παίκτης της Κατερίνης ΠΣ πήρε το ριμπάουντ και “έγραψε” το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κατερίνη ΠΣ (Γιάννης Βαρβούτης): Γκατζάς, Ασλανίδης, Οικονόμου, Κιτσούλης Ν., Στεφανίδης, Συμεωνίδης (90’+ Πολύζος), Κιτσούλης Α. (90′ Καπνίτσης), Μπόζογλου, Παπαδόπουλος (90’+ Μάνος), Βελισσαρίδης, Ουσταμπασίδης (90’+ Βαγγής).

Ακαδημία Βατανιακός 1978 (Γιώργος Ποτουρίδης): Κουτσουδάκης, Χατζηιωαννίδης, Βελώνης, Παλέγδας, Τασίδης, Latollari, Γκούμας, Mullaj, Παπαδόπουλος (81′ Μπουζίνος), Γκιόκα, Κωνσταντινίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This