Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Πίνδο Άνω Αγιάννη και τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου έφτασε τους 52 βαθμούς παραμένοντας στην 2η θέση και στο -4 από τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό Κορινού ενώ είδε τον Εθνικό Κατερίνης να τον πλησιάζει στον 1 βαθμό.

Η Πίνδος παραμένει στην 5η θέση έχοντας πλέον 41 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′ με γκολ του Γιαννή.

Στο 57′ αποβλήθηκε ο προπονητής της Πίνδου, Δημήτρης Παπαγιαννούλης δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες σε 2 λεπτά (56′-57′).

Οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 70′ καθώς αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινες κάρτες ο Γιαννής και ο Μπαμίχας.

Στο 73′ ο Ναλμπαντίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Γεωργάκη Ολύμπιο.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Τζήκα με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα στο 90’+6′ (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 52′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κωτούλα και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Κωνσταντινίδης, Κακκάρας Σ., Παπαγεωργίου, Παρμακτσίδης, Σιούντας, Lleshaj, Καραθάνος Γ. (87′ Γρηγοριάδης), Μαντζαρίδης, Καραθάνος Α. (74′ Εφραιμίδης), Γιαννής, Παπαζήσης (74′ Αμπατζίδης).
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Νικολαΐδης, Κουμαντζιάς (46′ Μπαμπέτας), Τζήκας, Αράπης, Ίτσιος, Μπακούρας, Κατσαμάγκας, Ευαγγελόπουλος, Μπαμίχας, Ναλμπαντίδης, Κώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This