Επιλογή Σελίδας

Ιδανικό ξεκίνημα στα πλέι οφ ανόδου της Β’ ΕΠΣ Πιερίας έκανε ο Θερμαϊκός Κορινού που κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Λιτοχώρου και εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες στα άλλα δυο παιχνίδια.

Η ομάδα του Στέφανου Ζαλίκα έφτασε τους 55 βαθμούς, αυξάνοντας την απόστασή της τόσο από τον Γεωργάκη Ολύμπου όσο και από τον Εθνικό Κατερίνης που πλέον έχουν 51 και 48 βαθμούς αντίστοιχα ενώ οι Λιτοχωρίτες έμειναν στους 36 βαθμούς και στην 6η θέση.

Στο 18′ ο Τσιούχας έκανε συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα μετά από κόντρα κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για να γίνει το 1-0.

Οι Λιτοχωρίτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 49′ με κεφαλιά του Μαύρου στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα από δεξιά.

Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 57′ ο Απ. Κατσούλης με δυνατό απευθείας χτύπημα φάουλ, με τη μπάλα να παίρνει πολλά φάλτσα πριν καταλήξει στην εστία του Απόλλωνα.

Η ομάδα του Λιτοχώρου είχε δοκάρι στο 89′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Ντουράκογλου.

Από το 78′ και μέχρι το τέλος του αγώνα ο Θερμαϊκός αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Απ. Κατσούλης με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 8′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Στέφανος Ζαλίκας): Οκουτσόγλου, Υφαντίδης, Αντωνιάδης Αγ. (70′ Kanxhiu), Γκαντάς, Ταγκαλίδης, Χνούδας, Αντωνιάδης Ν., Κατσιούλης Απ., Τσιούχας (70′ Νταντίνης), Κατσούλης Β., Ζαπουνίδης (85′ Uruci).

Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας): Καραμήτρος, Φούφι, Κολωνιάρης Γ., Ντάτσι (70′ Κολωνιάρης Ν.), Ζήδρος, Χούτας, Κέμος, Ζαχουδάνης Δ., Μαρινίδης (88′ Στογιάννος), Μαύρος, Λιάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This