Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ της Ελπίδας Ανδρομάχης και του Θερμαϊκού Κορινού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play off της Β’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης.
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο με τον Θερμαϊκό Κορινού να προηγείται νωρίς στο σκορ και να δέχεται την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης από την Ελπίς Ανδρομάχης που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μισό.
Έτσι,  οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας,  έχοντας πλέον,  ο πρωτοπόρος στον πίνακα Θερμαϊκός Κορινού 56 βαθμούς και η 4η στην βαθμολογία Ελπίς Ανδρομάχης 43 πόντους.
Φάσεις και τα γκολ
Μόλις στο 4ο λεπτό το διαγώνιο σουτ πλασέ του Αθ.  Κατσιούλη το εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Μπαμπαΐτης.  Το κόρνερ εκτέλεσε ο Αλχαζίδης από δεξιά και ο Βαλάντης Κατσούλης με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπαμπαΐτη δίνοντας το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του 0-1.
Στο 16΄  από πάσα του Παπαδόπουλου εντός περιοχής και δεξιά,  το εν κινήσει σουτ του Ζιάκα από θέση βολής το απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Οκουτσόγλου.  Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Ζιάκα,  ωστόσο την κοντινή κεφαλιά του Κυπαρίσση την απομάκρυνε πάνω στη γραμμή της εστίας του ο γκολκίπερ του Θερμαϊκού.
Στο 65΄  καλό σουτ του Β.  Κατσούλη από το όριο της περιοχής,  ο Μπαμπαΐτης παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 68΄  γυριστό σουτ πλασέ του Ζιάκα από κοντινή απόσταση,  η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 75΄  ο Ταφραλής βρέθηκε σε θέση τετ α τετ,  δεν κατάφερε όμως να σκοράρει καθώς έχασε το κοντρόλ της μπάλας,  που κατέληξε εκτός εστίας.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων  (90 + 6΄)  από το κόρνερ του Μπούσιου,  ο προωθημένος Οδυσσέας Κουκάρας με υπέροχη κεφαλιά ισοφάρισε στο τελικό 1-1,  μέσα σε πανηγυρισμούς.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Σεσέντος με βοηθούς τους κ.κ.  Β.  Χαλκίδη,  Α.  Ασλανίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
Ελπίς Ανδρομάχης  (Μανώλης Μπατσαράς):  Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης  (70΄  Γαβρίδης),  Φωτόπουλος  (70΄  Μαγιώνας),  Γεωργιάδης,  Κουκάρας,  Κελέρογλου,  Παπαδόπουλος  (90΄  λ.τ.  Μπούσιος),  Ζώβληκας,  Ταφραλής,  Κυπαρίσσης  (70΄  Σιαμάγκας),  Ζιάκας  (85΄  Καραδήμος).
Θερμαϊκός Κορινού  (Στέφανος Ζαλίκας):  Οκουτσόγλου,  Υφαντίδης,  Νταντίνης,  Γκαντάς,  Ταγκαλίδης,  Χνούδας,  Ν.  Αντωνιάδης,  Εμμ.  Καραμανώλας  (78΄  Ζαπουνίδης),  Αλχαζίδης  (78΄  KANXHIU),  Β.  Κατσούλης  (67΄  Κουλουκουργιώτης),  Αθ.  Κατσιούλης  (58΄  Κ.  Καραμανώλας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This