Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα πέρασε από την Ανδρομάχη ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου επικρατώντας της τοπικής Ελπίδας με σκορ 2-0,  στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο πήρε δίκαια το τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα,  έφτασε τους 60 βαθμούς και παράλληλα διατηρήθηκε στην 2η θέση του πίνακα που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία της Ένωσης.
Η Ελπίς Ανδρομάχης παρότι προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, δεν τα κατάφερε και έτσι παρέμεινε 4η στην βαθμολογία έχοντας 45 πόντους.
Φάσεις και τα γκολ
Στο 9΄  έπειτα από την καλοζυγισμένη σέντρα του Τζήκα από την δεξιά πτέρυγα,  το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ο Ναλμπαντίδης έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 16΄  καλό σουτ του Ταφραλή,  έδιωξε με τα χέρια ο γκολκίπερ Νικολαΐδης.
Στο 27΄  σε αριστερό γύρισμα της μπάλας από τον Ναλμπαντίδη και αδράνεια των αμυντικών της Ελπίδας στην περιοχή τους,  ο Νίκου με εύστοχο σουτ πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 62΄  διαγώνιο σουτ του Ευαγγελόπουλου,  ο Μπαμπαΐτης στην δεξιά γωνία της εστίας του απέκρουσε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 64΄  ο Ναλμπαντίδης  (πρώτος σκόρερ της κατηγορίας)  με εξαιρετικό σουτ  ”έγραψε”  το 0-2,  σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.
Στο 77΄  οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε αντικανονική προβολή πάνω στον Μπούσιο από αντίπαλο στην μικρή περιοχή.
Στο 81΄  σουτ του Ναλμπαντίδη από θέση βολής,  η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 84΄  ο Μαγιώνας έπειτα από το σουτ που εξαπέλυσε εκτός περιοχής κέρδισε χέρι – πέναλτι σε αμυντικό.  Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ταφραλής,  όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Νικολαΐδη,  άουτ.
Στο 89΄  ύστερα από σέντρα του Ευαγγελόπουλου από δεξιά,  ο προωθημένος Μπαμπέτας εν κινήσει σούταρε χωρίς ωστόσο να βρει εστία.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Αλέξανδρος Μέγας με βοηθούς την κα.  Δήμητρα Τσικλητάρη και τον κ.  Βασίλη Χαλκίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης  (Μανώλης Μπατσαράς):  Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης,  Μαγιώνας,  Κουκάρας,  Κουϊμτζίδης,  Κελέρογλου  (83΄  Καραδήμος),  Παπαδόπουλος,  Ζώβληκας,  Ταφραλής,  Κυπαρίσσης  (65΄  Μπούσιος),  Γαβρίδης  (46΄  Φωτόπουλος).
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου  (Γιώργος Σκέντος):  Νικολαΐδης,  Πανωλής  (90΄  Κουμαντζιάς),  Τζήκας,  Αράπης  (90΄+3΄  Ζήσος),  Μπαμπέτας,  Μπακούρας,  Κατσαμάγκας,  Ευαγγελόπουλος  (90΄ +3΄ Παπαδημητρίου),  Νίκου,  Ναλμπαντίδης  (90΄  Μπαλαούρας),  Κώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This