Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο με το εντυπωσιακό σκορ  4-4  ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης μεταξύ της τοπικής Ελπίδας και του Απόλλωνα Λιτοχώρου,  στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Χορταστική από γκολ η αναμέτρηση που είχε πολύ καλό ρυθμό σε όλη την διάρκειά της ,  με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ  (ημίχρονο 2-1) και το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 90ο λεπτό καθώς η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε σε 4-4,  ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είχε και οριζόντιο δοκάρι.
Με την μοιρασιά των βαθμών η Ελπίς Ανδρομάχης έφτασε στους 47 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 4η του πίνακα,  ενώ ο Απόλλων Λιτοχώρου παρέμεινε στην 6η θέση έχοντας πλέον 41 πόντους.
Φάσεις και τα γκολ
 
Στο 28΄  ο Παπαδόπουλος με ψηλοκρεμαστό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0  για την Ελπίδα.
Στο 36΄  το συρτό σουτ πλασέ του Παπαδόπουλου από θέση βολής,  ύστερα από την ασίστ του Ταφραλή,  το εξουδετέρωσε στην αριστερή γωνία της εστίας του ο Χρηστάκης.
Στο 43΄  ο Μαύρος με σουτ ακριβώς από τον χώρο του κέντρου του γηπέδου ισοφάρισε το σκορ 1-1.
Στο 45΄  ο Ταφραλής με κοντινό σουτ πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του,  μετά την ασίστ του Βογιατζή από την δεξιά πτέρυγα.
Στο 56΄  ο Ζαχουδάνης  Διον.  με υπέροχο σουτ πλασέ εντός περιοχής έφερε το ματς στα ίσα  2-2.
Στο 63΄   σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά,  η μπάλα βρήκε το χέρι του Κολωνιάρη  Γ. Ν.  μέσα στην περιοχή,  πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Κελέρογλου δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του  3-2.
Στο 66΄  από την ασίστ του Ζαχουδάνη  Διον.,  ο Μαύρος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 3-3,  σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα.
Στο 75΄  ο Ζαχουδάνης  Διον.  με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα σε εύστοχο σουτ πλασέ,  έκανε προσωρινά την ανατροπή του σκορ για τον Απόλλωνα  3-4.
Στο 90΄  ο Μπούσιος με μακρινό δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα  4-4.
Στο 90΄  + 4΄  ο Ζώβληκας με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καραμήτρου  (εκ των αλλαγών).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ.  Θωμάς Περιστερόπουλος  με βοηθούς τους κ.κ.  Στέφανο Χαλκίδη,  Διονύση Ντουράκογλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης  (Μανώλης Μπατσαράς):  Μπατσαράς  Ι.  (82΄  Μπαμπαΐτης),  Παπαζήσης,  Μαγιώνας,  Κουκάρας,  Κουϊμτζίδης,  Κελέρογλου,  Βογιατζής  (46΄  Καραδήμος),  Ζώβληκας,  Ταφραλής,  Κυπαρίσσης  (46΄  Μπούσιος),  Παπαδόπουλος.
Απόλλων Λιτοχώρου  (Σάκης Λιάγκας):  Χρηστάκης  (46΄  Καραμήτρος),  Κολωνιάρης  Ν.  (85΄  Αδαμόπουλος  Αθ.),  Φούφι,  Κολωνιάρης  Γ. Ν.,  Ζήδρος,  Κολωνιάρης  Φ.  (85΄  Κουτσιάδης),  Στογιάννος  Αρ.  (46΄  Κέμος  Άγγ.),  Ζαχουδάνης  Διον.  (77΄  Ζαχουδάνης  Ι.),  Στογιάννος  Αστ.,  Μαύρος,  Κέμος  Γ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This