Επιλογή Σελίδας

Μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου με την Ελπίς Ανδρομάχης στην μεταξύ τους ισόπαλη αναμέτρηση 1-1 που διεξήχθη στο γήπεδο του Λόφου,  στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play off της Β’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Έτσι οι δύο ομάδες διατηρήθηκαν στις ίδιες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα,  με τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου να βρίσκεται 2ος έχοντας πλέον 51 βαθμούς και την Ελπίς Ανδρομάχης στην 4η θέση αυξάνοντας τους βαθμούς της σε 42.
Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών,  με λίγες αξιόλογες φάσεις όπου τα γκολ σημειώθηκαν μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο μέρος απείλησαν στο 5ο λεπτό με σουτ του Μπαμπέτα από το όριο της περιοχής που έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 15΄  ο Μπακούρας δεν βρήκε στόχο στο σουτ που επιχείρησε από καλή θέση.
Στην επανάληψη η Ελπίς μπήκε σαφώς καλύτερα και στο 47΄  ο Παπαδόπουλος εντός περιοχής σούταρε,  απομάκρυνε με τα πόδια ο γκολκίπερ Νικολαΐδης και στην εξέλιξη της φάσης αποδέκτης της μπάλας έγινε πάλι ο Παπαδόπουλος που έκανε το σουτ,  η μπάλα όμως χτύπησε στο δεξί δοκάρι και έφυγε άουτ.
Στο 62΄  ο Ευαγγελόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Παπαζήση μέσα στην περιοχή το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Ναλμπαντίδης δίνοντας το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του 1-0,  παρά την προσπάθεια του Μπαμπαΐτη στην δεξιά γωνία της εστίας.
Στο 65΄  ο Γιώργος Κυπαρίσσης με σουτ πλασέ από θέση βολής σε δεύτερο χρόνο ισοφάρισε σε 1-1,  σκορ που έμελλε να είναι και τελικό.
Στο 77΄  μακρινό σουτ φάουλ του Σιαμάγκα,  η μπάλα αναπήδησε στο σημείο του πέναλτι και πήρε τροχιά για τα δίχτυα,  ωστόσο ο Νικολαΐδης αν και βρισκόταν εκτός θέσης με τα ακροδάχτυλα και την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού κράτησε όρθια την ομάδα του,  ενώ στην επαναφορά της μπάλας στην μικρή περιοχή,  ο Βογιατζής με κεφαλιά αστόχησε.
Στο 86΄  σουτ του Μπαμπέτα από καλή θέση,  η μπάλα βρήκε σώματα αμυντικών και πέρασε πάνω από τα δοκάρια σε κόρνερ.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Κώστας Κρομμύδας με βοηθούς την κα.  Βασιλεία Τσικλητάρη και τον κ.  Κώστα Κωτούλα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου  (Γιώργος Σκέντος):  Νικολαΐδης,  Κουμαντζιάς  (71΄  Πανωλής),  Μπαλαούρας  (67΄  Νίκου),  Αράπης,  Ίτσιος,  Μπακούρας,  Κατσαμάγκας,  Ευαγγελόπουλος,  Μπαμπέτας,  Ναλμπαντίδης,  Κώστας.
Ελπίς Ανδρομάχης  (Μανώλης Μπατσαράς):  Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης,  Μαγιώνας,  Γεωργιάδης,  Σιαμάγκας,  Κελέρογλου,  Παπαδόπουλος,  Ζώβληκας,  Βογιατζής  (90΄  Φωτόπουλος),  Κυπαρίσσης  (90 + 6΄  Γαβρίδης),  Ζιάκας  (72΄  Καραδήμος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This