Επιλογή Σελίδας

Με 2-1 κέρδισε στον Λόφο τον Γεωργάκη Ολύμπιο ο Εθνικός Κατερίνης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Σταθμιώτες έφτασαν την ομάδα του Λόφου στους 63 βαθμούς (ο Εθνικός υπερτερεί στην ισοβαθμία) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο -4 από τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό Κορινού, δυο “στροφές” πριν το τέλος.

Στο 48′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αράπης, κάτι που ανάγκασε τους γηπεδούχους να συνεχίσουν με παίκτη λιγότερο.

Στο 61′ ο Θωμαΐδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Εθνικού Κατερίνης.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 67′ όταν αποβλήθηκε ο Μυστρίδης με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Ευαγγελόπουλου στο 85′.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαβατσιούλα στο 90’+.

Στο 90’+5′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αγγέλου, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με εννέα παίκτες ενώ στο ίδιο λεπτό αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Μπαμίχας των γηπεδούχων που είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Νικολαΐδης, Πανωλής, Τζήκας, Αράπης, Μπαμπέτας, Κουμαντζιάς (64′ Ίτσιος), Κατσαμάγκας, Ευαγγελόπουλος, Μπαμίχας (46′ Νίκου), Ναλμπαντίδης, Κώστας.
Εθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος (73′ Αγγέλου), Μυστρίδης, Παπαθανασίου, Δελαβερίδης, Σοφιανίδης, Μακράκης, Παντελιάδης, Θωμαΐδης, Ανδρονικίδης (79′ Μάνης Α.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This