Επιλογή Σελίδας

Από έναν βαθμό πήραν Πιερικός Ρυακίων και Δόξα 10 Μοσχοχωρίου στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με το τελικό 2-2 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Ο Πιερικός προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε 6 λεπτά (5′-10′) όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 μέσα σε ένα πεντάλεπτο (18′-22′). Οι γηπεδούχοι τα έχουν και με την τύχη τους, καθώς είδαν προσπάθειες των Μάνη, Κεβάνι και Μπαλαούρα να σταματούν στα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
Ο Πιερικός Ρυακίων παρέμεινε 4ος με 29 βαθμούς ενώ στην 6η θέση διατηρήθηκε και η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, φτάνοντας τους 26 βαθμούς.

Το 1-0 έγινε στο 5′ όταν ο Κεβάνι τροφοδότησε τον Μάνη κι αυτός σκόραρε.
Στο 10′ ο Κόλτσης έκανε πάσα με το κεφάλι στον Κεβάνι κι αυτός έκανε το 2-0.
Στο 18′ ο Κατσαντώνης μείωσε σε 2-1.
Στο 22′ ο Σιαμάγκας διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τον Αναστασιάδη και τη Β. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός Ρυακίων: Καλαϊτζής, Τσενίκογλου (60′ Μπαλαούρας), Μελικίδης, Κακάνης, Μαυρομάτης, Αδαμίδης, Σκουργιάς (55′ Νικολαΐδης), Κόλτσης, Κεβάνι, Μάνης, Ουσταμπασίδης.
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Σαλδής, Μέλιος, Γκουτζιάνας, Παπαγιαννόπουλος, Βανάσας, Σκραπαλής, Σιαμάγκας, Ζάχος, Α. Κατσαντώνης, Ε. Κατσαντώνης (85′ Γκούτζας), Χωλίδης (46′ Βασιουρής).