Επιλογή Σελίδας

Τη νίκη σωτηρίας μέσα στον Α.  Αγιάννη πανηγύρισε ο Ταύρος Ελάφου καθώς επικράτησε με σκορ 2-3 επί της τοπικής Πίνδου στην εξ΄ αναβολής αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Το παιχνίδι ήταν γενικά καλό, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, με δυνατές μονομαχίες και αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο από πλευράς Ταύρου για μεγαλύτερο σκορ -εντυπωσιακή η διακύμανσή του με ανατροπή στην ανατροπή- από τα τέρματα του Λάζου Κοσμίδη (δύο) και του Χρήστου Χαραλαμπίδη για τους νικητές, Γρηγοριάδη και Γιαννή για την γηπεδούχο ομάδα.

 Με αυτή την παλικαρίσια νίκη οι << bulls>> του Χρήστου Βελώνη έκαναν το μεγάλο βαθμολογικό άλμα φτάνοντας στους 32 βαθμούς και στο +6 πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού όπου βρίσκεται η Πίνδος με 26β.

Φάσεις και γκολ
Στο 6΄ σουτ του Γιαννή από καλή θέση, μπλόκαρε ο Τσιγκαρόπουλος.
Στο 20΄ από την ασίστ του Καραγκιοζίδη, ο Λάζος Κοσμίδης με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 0-1.
Στο 23΄ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Τσιβαλίδη, απέκρουσε ο Τσιγκαρόπουλος.
Στο 35΄ κόρνερ του Γιαννή, κεφαλιά του Αλεξίου απέκρουσε ο Τσιγκαρόπουλος, η μπάλα όμως κατέληξε στον Γρηγοριάδη ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε 1-1.
Στο 37΄ η κεφαλιά του Αλεξίου έπειτα από το κόρνερ του Γιαννή βρήκε σώματα αμυντικών και πέρασε εκ νέου κόρνερ.
Στο 42΄ σουτ του Καραγκιοζίδη μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Τοτικίδης.

Στο 55΄ σουτ του Μπανάβα απέκρουσε ο Τοτικίδης, στην επαναφορά της μπάλας ο Παπαδόπουλος με διαγώνιο σουτ πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα.
Στο 60΄ πλασέ του Χαραλαμπίδη από καλή θέση η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 62΄ ο Γιαννής με σουτ από το ύψος της περιοχής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1.
Στο 67΄ από πλάγιο άουτ του Πασχόπουλου η μπάλα κατέληξε στον Σουρλόπουλο ο οποίος έκανε το πλασέ, απέκρουσε ο Τοτικίδης και ο Χρήστος Χαραλαμπίδης που ακολούθησε τη φάση με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2.
Στο 73΄ από τη ασίστ του Σουρλόπουλου, ο Λάζος Κοσμίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.
Στο 81΄ κόρνερ του Γεωργαντά, κεφαλιά από τον Παπαδόπουλο, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο 82΄  και στο 87΄ τα σουτ που επιχείρησε ο Κοσμίδης μέσα από την περιοχή δεν βρήκαν στόχο.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.  Φώτη Πολυχρόνη με βοηθούς την κα.  Δήμητρα Τσικλητάρη και τον κ.  Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πίνδος Άνω  Αγιάννη (Παναγιώτης Κωνσταντινίδης): Τοτικίδης, Παπαργυρίου, Κακκάρας, Τσιβαλίδης, Μπουκλής, Γρηγοριάδης, Δελησαββίδης (70΄ Θωμά), Αλεξίου, Γιαννής, Δεμερτζίδης (84΄ Μαντζαρίδης), Μελετλίδης.

Ταύρος Ελάφου (Χρήστος Βελώνης): Tσιγκαρόπουλος, Μέϊα (65΄ Κωστίδης), Λιανός (65΄ Πασχόπουλος), Ψαριάης, Παπαγιαννόπουλος, Γεωργαντάς, Κοσμίδης, Παπαδόπουλος, Σουρλόπουλος (84΄ Μαρκάτης), Καραγκιοζίδης (58΄ Χαραλαμπίδης), Μπανάβας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This