Επιλογή Σελίδας

Με 3-0 κέρδισε τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη η Πίνδος Άνω Αγιάννη, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Άνω Αγιάννη το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η Πίνδος έφτασε τους 35 βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση του πίνακα μαζί με τον Απόλλωνα Λιτοχώρου ενώ η ομάδα του Κάτω Αγιάννη που είναι 8η, έμεινε στους 21 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γ. Εφραιμίδη στο 20′, με το 1-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Γιαννή από τον Ζάχο.

Το 2-0 πέτυχε στο 48′ ο Παπαγεωργίου με σουτ μέσα από την περιοχή, από πλάγια θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τσενικλή με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα στο 72′.

Το τελικό 3-0 υπέρ της Πίνδου Άνω Αγιάννη διαμορφώθηκε στο 86′ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Lleshaj έξω από την περιοχή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μέγας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Κωνσταντινίδης, Παπαγεωργίου, Κακκάρας Σ., Σιούντας, Παρμακτσίδης Π., Καραθάνος, Lleshaj, Ιωαννίδης (60′ Καραθάνος), Αμπατζίδης (90′ Σιδηρόπουλος), Γιαννής (20′ Μαντζαρίδης), Εφραιμίδης (90′ Παρμακτσίδης Πρ.).
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Λαφατζής, Στεφανίδης (46′ Εφραιμίδης), Γκόλιας, Ροδίφτσης, Αδαμίδης, Χαρεϊσβίλι (77′ Τασιόπουλος), Παπαδόπουλος (46′ Κόλτσης), Λαζαρίδης, Γελαστόπουλος (77′ Ναργιάννης), Τσενικλής, Ζάχος (46′ Κλιάνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This