Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας η Πίνδος Άνω Αγιάννη που επικράτησε με 2-1 της Ελπίδας Ανδρομάχης, σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη έφτασε τους 29 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση προσπερνώτας τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου του οποίου ο εκτός έδρας αγώνας με τον Ορφέα Φωτεινών αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Η ομάδα της Ανδρομάχης αγνοεί τη νίκη από τη 12η αγωνιστική, μετρώντας έκτοτε μαζί με τη σημερινή 4 ήττες και 2 ισοπαλίες (έχει κάνει και το ρεπό της). Η ομάδα του Θάνου Τζήμα έμεινε στους 31 βαθμούς και υποχώρησε στην 4η θέση καθώς την προσπέρασε ο Απόλλων Λιτοχώρου.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα, σε μια αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων την παρακολούθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το 0-1 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργιάδη στο 53′.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοφαιριστές λόγω αποβολής του Αμπατζίδη με κόκκινη κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκε έντονα και κινήθηκε απειλητικά προς στον διαιτητή.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Πίνδος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννή στο 74′. Η παράβαση υποδείχθηκε για ανατροπή ποδοσφαιριστή της Πίνδου από τον τερματοφύλακα της Ελπίδας, Γκιλιάβα.

Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και πίεσαν τα καρέ του τερματοφύλακα αλλά σε μια αντεπίθεση ο Γιαννής στο 82′ “έγραψε” το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Σιούντας (46′ Καραθάνος), Παρμακτσίδης Κ. (90’+ Μπλιώνας), Κακκάρας Σ., Παρμακτσίδης Π., Αμπατζίδης, Κότσι (65′ Lleshai), Γιαννής (82′ Τσιβαλίδης), Φωκαΐδης.

Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Κελέρογλου, Κουκάρας (90’+ Λάμο), Γεωργιάδης, Κατσαντώνης, Μπούσιου, Τσέτσιλας, Παπαδόπουλος (77′ Τζιμόπουλος), Σιώκας, Κυπαρίσσης, Σκούφας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This