Επιλογή Σελίδας

Τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας απολαμβάνει ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου που κέρδισε εκτός έδρας την Πίνδο Άνω Αγιάννη, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική.

Οι Λοφίτες έκαναν το “τέσσερα στα τέσσερα” και πλόν βρίσκονται στο +3 από Ακαδημία Βατανιακός 1978, Θερμαϊκό Κορινού, Εθνικό Κατερίνης και Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Η Πίνδος έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 6η θέση, μαζί με την Ελπίδα Ανδρομάχης και την Κατερίνη FC.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό, με αρκετά νεύρα και λάθη εκατέρωθεν, η ομάδα του Δημήτρη Παπαγιαννούλη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με σουτ του Lleshaj έξω από τη μεγάλη περιοχή, στο 8′.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 72′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελόπουλου από πλάγια αριστερά, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεια να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 83′ ο Μπαμπέτας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 6′) με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Σκέντου να υποχρεωθεί να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Λόφου έφτασε στο “τρίποντο” στο 90’+5′ με ένα ακόμη απευθείας φάουλ του Ευαγγελόπουλου, και πάλι από αριστερά.

Στο 90’+7′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Α. Κακκάρας, αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Τραούδα και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη (Δημήτρης Παπαγιαννούλης): Μυρωτής, Κωστικίδης (90’+3′ Κηπόπουλος), Κακκάρας Σ., Παπαζήσης, Σιούντας, Μαντζαρίδης, Παρμακτσίδης, Αμπατζίδης Γ. (69′ Γιαννής), Lleshaj (78′ Αμπατζίδης Δ.), Εφραιμίδης, Καραθάνος. Γ..

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Γιώργος Σκέντος): Αμβροσιάδης, Κουμαντζιάς (46′ Μπαμίχας), Μπαλαούρας, Νίκου, Μπαμπέτας, Αράπης, Τζήκας, Ευαγγελόπουλος, Σεριακίδης (62′ Παπαδημητρίου), Ναλμπαντίδης, Μπακούρας (62′ Πανωλής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This