Επιλογή Σελίδας



Από έναν βαθμό πήραν Πίνδος Άνω Αγιάννη και Αιγινιακός, μένοντας στο 1-1, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Άνω Αγιάννη έφτασε τους 24 βαθμούς, παραμένοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας ενώ οι Αιγινιώτες φτάνοντας τους 27 βαθμούς “έπιασαν” στην 6η θέση τον Καλλιθεακό, από τον οποίο υπερέχουν στην ισοβαθμία. 

Στο α’ μέρος το θέαμα ήταν κακό με τις δυο ομάδες να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο β’ μέρος και τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 48′ με σουτ του Παπαργυρίου μέσα από τη μικρή περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και “σύγχυση” στα καρέ των Αιγινιωτών.

Ο Αιγινιακός όσο περνούσε ώρα έπαιρνε περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή του, ψάχνοντας την ισοφάριση.

Τα κατάφερε στο 75′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βούρα. Η μπάλα έφυγε συρτά από τα πόδια του παίκτη των φιλοξενούμενων, κάπου χτύπησε αλλάζοντας πορεία, ξεγέλασε τον Μυρωτή και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.

Η ομάδα του Αιγινίου είχε και χαμένο πέναλτι στο 62′ (απέκρουσε ο Μυρωτής).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μέγας με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Βρούζο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Στεφανίδης, Στ. Κακκάρας, Τσιβαλίδης, Παπαργυρίου (75′ Γρηγοριάδης), Σιούντας, Λαδένης, Αν. Κακκάρας (80′ Σύρπης), Μαντζαρίδης, Γιαννής, Lleshaj.
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Μπαντές, Καρανίκας (69′ Βουλτσίδης), Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Παναγιωτίδης, Κακατάτσιος, Τσολακίδης, Δαραής, Βούρας, Φιρινίδης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This