Επιλογή Σελίδας

Η Ελπίς Ανδρομάχης επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0 επί της τυπικά γηπεδούχο Κατερίνη ΠΣ  για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας,  σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης και άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.
Με το τρίποντο της νίκης η Ελπίς Ανδρομάχης εδραιώθηκε στις υψηλές θέσεις του πίνακα έχοντας πλέον 18 βαθμούς και άπαντες στο στρατόπεδό της αισιοδοξούν για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η Κατερίνη ΠΣ με την ήττα έμεινε στους 12 βαθμούς και στην 8η θέση της κατάταξης.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Ελπίδα Ανδρομάχης, αν και απώλεσε πέναλτι, πέτυχε δύο τέρματα και κλείδωσε την νίκη στην επανάληψη διαμορφώνοντας το τελικό και δίκαιο αποτέλεσμα.
Μόλις στο 10΄  ο Κελέρογλου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από αμυντικό της Κατερίνη ΠΣ μέσα στην περιοχή.  Από την άσπρη βούλα όμως ο Ταφραλής νικήθηκε από τον γκολκίπερ Γκατζά που μπλόκαρε τη μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του.
Στο 18΄ από την ασίστ του Κ.  Παπαδόπουλου σε θέση δεξιά και εντός περιοχής,  το πλασέ εν κινήσει από τον Μπούσιο κατέληξε στα δίχτυα του Γκατζά 0-1.
Στο 28΄ ο Ζιάκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά από αμυντικό της Κατερίνης ΠΣ για να δοθεί η εσχάτη των ποινών την οποία μετέτρεψε εύστοχα σε γκολ ο ίδιος κάνοντας το 0-2. 
Στο 82΄ ο Παπαζήσης εκμεταλλεύτηκε την προσπάθεια και διαγώνιο σουτ του Κ. Παπαδόπουλου από αριστερά, και απλά, από κοντινή απόσταση προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκατζά  ”γράφοντας”  το τελικό 0-3. 
Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία η κα Δήμητρα Τσικλητάρη με βοηθούς τους κ.κ.  Κώστα Λυκόπουλο,  Κώστα Κωτούλα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη ΠΣ  (Γιάννης Βαρβούτης):  Γκατζάς,  Οικονόμου  (63΄  Π.  Ασλανίδης),  Χατζησταύρου  (63΄  Χασκιοΐλης),  Α.  Ασλανίδης,  Ν.  Κιτσούλης,  Συμεωνίδης  (63΄  Βαγγής),  Ουσταμπασίδης  (80΄  Μάνος),  Ζαμαντζάς,  Α.  Κιτσούλης,  Βελισσαρίδης,  Μ.  Παπαδόπουλος  (84΄  Πολύζος).
Ελπίς Ανδρομάχης  (Μανώλης Μπατσαράς):  Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης,  Φωτόπουλος,  Γεωργιάδης,  Κουκάρας,  Κελέρογλου,  Μπούσιος  (63΄  Κυπαρίσσης),  Ζώβληκας  (83΄  Ελευθεριάδης),  Ταφραλής  (63΄  Καραδήμος),  Κ.  Παπαδόπουλος  (87΄  Ραφτόπουλος),  Ζιάκας  (Βογιατζής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This