Επιλογή Σελίδας

Με γκολ στην εκπνοή του αγώνα, ο Εθνικός Κατερίνης κέρδισε 2-1 την Κατερίνη ΠΣ, στον αγώνα που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Σιδηροδρομικού Σταθμού έφτασε τους 32 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 3η θέση του πίνακα καθώς προσπέρασε την Πίνδο Άνω Αγιάννη.

Η Κατερίνη ΠΣ έμεινε στους 13 βαθμούς και στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 60′ όταν ο Α. Μάνης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καπνίτση και άνοιξε το σκορ.

Στο 76′ ο Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή του Εθνικού και παρά την πίεση αμυντικού πρόλαβε στην έξοδο τον Κώτσογλου, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-1.

Στο 90′, η ομάδα του Σάκη Παντελιάδη κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Μυστρίδης, ο Καπνίτσης δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο πολύπειρος Σ. Μάνης που είχε περάσει ως αλλαγή πήρε το ριμπάουντ και από κοντά “έγραψε” το 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλορογιάννης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη ΠΣ (Γιάννης Βαρβούτης): Καπνίτσης, Οικονόμου, Ουσταμπασίδης, Μπόζογλου, Κιτσούλης Ν., Συμεωνίδης (90’+ Μάνος), Κιτσούλης Α., Ζαμαντζάς, Παπαδόπουλος, Βελισσαρίδης, Χασκιοΐλης (58′ Πολύζος).
Εθνικός Κατερίνης (Σάκης Παντελιάδης): Κώτσογλου, Λαζαρίδης, Μεταξάς (46′ Μάνης Α.), Θωμαΐδης, Μυστρίδης, Δήμος (83′ Κανάρας), Αγγέλου, Παπαδόπουλος (83′ Μάνης Σ.), Ανθίτσας (46′ Παπαθανασίου), Ξενόπουλος, Φυτόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This