Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας η Κατερίνη ΠΣ, επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα Ράχης.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη έφτσαε τους 22 βαθμούς και ανέβηκε στη 10η θέση, προσπερνώντας την Ακαδημία Βατανιακός 1978.

Ο Απόλλων Ράχης δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία του Απόλλωνα Λιτοχώρου και έμεινε στους 33 βαθμούς και… εκτός νυμφώνος πλέι οφ

Κομβικό ρόλο για την έκβαση του παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Α. Κατσαμάγκα, με τους φιλοξενούμενους να υποχρεώνονται να παίξουν με δέκα παίκτες από το 7′.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36′ με τον Παπαδόπουλο και εν συνεχεία έφτασαν στο 2-0 με γκολ του Α. Κιτσούλη στο 52′.

Στο 61′ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, καθώς αποβλήθηκ ο Μπόζογλου από πλευράς Κατερίνης ΠΣ.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τον Π. Καρακούση, στο 62′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταφίδας με βοηθούς τους Χαλκίδη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη ΠΣ: Γκατζάς, Ασλανίδης Α. (65′ Χασκιοΐλης), Χατζησταύρου, Μπόζογλου, Κιτσούλης Ν., Συμεωνίδης (76′ Κατιμερτζής), Οικονόμου (65′ Ασλανίδης Π.), Στεφανίδης, Παπαδόπουλος, Βελισσαρίδης, Κιτσούλης Α..
Απόλλων Ράχης: Τακούλας, Μπαλούκας (70′ Βαγενάς), Κατσαμάγκας Κ., Νικολαΐδης, Κατσαμάγκας Α., Μπαλαούρας, Μπουρονίκος, Παπούλας, (52′ Τριανταφύλλου) Κατσαμάγκας Χ., Καρακούσης Π., Στρατής (72′ Κατσαμάγκας Δ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This