Επιλογή Σελίδας

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ισοβαθμούν Θερμαϊκός Κορινού και Πίνδος Άνω Αγιάννη, μετά τη νίκη της δεύτερης με 2-0, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Κορινού για την 5η αγωνιστική.

Οι δυο ομάδες έχουν από 9 βαθμούς όσους επίσης και οι Εθνικός Κατερίνης, Ακαδημία Βατανιακός 1978 και Κατερίνη ΠΣ.

Το 0-1 πέτυχε ο Εφραιμίδης στο 37′.

Μάλιστα, το προβάδισμα ήλθε για τους φιλοξενούμενους με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς έπαιζαν από το 29′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμπατζίδη με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 27′).

Στο 65′ ο Γιαννής σκόραρε εκ νέου για την Πίνδο, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Στο 68′ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκκινη κάρτα ο Αντωνιάδης (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο στο 16′).

Ωστόσο, τίποτε δεν άλλαξε στα εναπομίνεντα λεπτά με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Πατζιάλα και Σκούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Οκουτσόγλου, Αντωνιάδης, Ταγκαλίδης, Υφαντίδης, Αντωνιάδης Α., Χνούδας (42′ Γκαντάς), Γούτσιος, Κατσούλης, Αλχαζίδης (54′ Ζαπουνίδης), Κατσιούλης Β., Κατσιούλης Β. (70′ Κουλουκουριώτης).

Πίνδος Άνω Αγιάννη (Δημήτρης Παπαγιαννούλης): Μυρωτής, Παπαργυρίου, Κακκάρας Σ., Παπαζήσης (46′ Μαντζαρίδης), Σιούντας, Εφραιμίδης (90’+4′ Κηπόπουλος), Αμπατζίδης Γ., Lleshaj, Γιαννής (90’+6′ Αμπατζίδης Δ.), Καραθάνος, Παρμακτσίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This