Επιλογή Σελίδας

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη επικρατώντας στην Ανδρομάχη της τοπικής Ελπίδας με σκορ 2-0,  στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Τα γκολ για τον Πιερικό Αστήρ Κάτω Αγιάννη πέτυχε ο Κώστας Τσενικλής,  ένα σε κάθε ημίχρονο,  χαρίζοντας δίκαια τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.
Με αυτό το τρίποντο,  ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη ανέβηκε μία θέση στην κατάταξη  (9η)  έχοντας 18 βαθμούς,  και πλέον ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία γίνεται πιο εφικτός.
Η Ελπίς Ανδρομάχης με τη νέα ήττα παρέμεινε στην 7η θέση του πίνακα έχοντας 26 βαθμούς.
Φάσεις και τα γκολ
Στο 31΄  καλό σουτ του Ζιάκα,  ο Λαφατζής με ωραία εκτίναξη στην αριστερή γωνία της εστίας του παραχώρησε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 33΄   από κόρνερ του Ζιάκα,  η κεφαλιά του Ελευθεριάδη από θέση βολής πέρασε ψηλά άουτ.
Στο 35΄   σουτ πλασέ του Ζάχου έπειτα από την ασίστ του Τσενικλή,  μπλόκαρε ο Μπαμπαΐτης.
Στο 36΄  ο Τσενικλής με σουτ πλασέ εντός περιοχής και θέση δεξιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του 0-1.
Στο 78΄  οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού της γηπεδούχου μέσα στην περιοχή.  Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Τσενικλής διαμορφώνοντας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ το τελικό 0-2. 
Στο 90΄  φάουλ γέμισμα του Ζιάκα από αριστερά,  κεφαλιά εξ επαφής του Γεωργιάδη από τη μικρή περιοχή,  έδιωξε με τα χέρια ο γκολκίπερ Λαφατζής.
Στο 90΄+2   το κοντινό εν κινήσει σουτ πλασέ του Κλιάνη έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Καλαϊτζίδη από αριστερά,  το εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Μπαμπαΐτης.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βάνια Κορωνίδη.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο κ.  Θάνος Αδαμόπουλος με βοηθούς τους κ.κ.  Μάκη Περιστερόπουλο και Θάνο Γκουντάρα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης  (Μανώλης Μπατσαράς):  Μπαμπαΐτης,  Ελευθεριάδης  (65΄  Παπαζήσης),  Φωτόπουλος,  Γεωργιάδης,  Κουκάρας,  Κελέρογλου  (79΄  Καραδήμος),  Βογιατζής  (65΄  Γαβρίδης),  Ζώβληκας,  Ταφραλής,  Σιαμάγκας  (65΄  Μπούσιος),  Ζιάκας.
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη  (Λεωνίδας Ζανέτας):  Λαφατζής,  Στεφανίδης,  Ροδίφτσης  (46΄  Καλαϊτζίδης),  Τζιάμας,  Αδαμίδης,  Χαρεϊσβίλι,  Ζάχος  (75΄  Αθ.  Κόλτσης),  Λαζαρίδης,  Γελαστόπουλος  (80΄  Κλιάνης),  Τσενικλής,  Γκόλιας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This