Επιλογή Σελίδας

Πανηγυρικά ολοκλήρωσε η Ελπίς Ανδρομάχης την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-0 της Πίνδου Άνω Αγιάννη, σε αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανδρομάχης.

Η Ελπίς, του Μανώλη Μπατσαρά, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ”ζωγράφησε” στον αγωνιστικό χώρο (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε πέντε τέρματα), ενώ στην επανάληψη κάνοντας απλά σωστή διαχείριση του παιχνιδιού σκόραρε και έκτο τέρμα.

Χατ τρικ πέτυχε ο Σωτήρης Ζιάκας ενώ σκόραραν και οι Κώστας Παπαδόπουλος, Βασίλης Ταφραλής, Γεράσιμος Φωτόπουλος.

Η Ελπίς με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην 4η θέση του πίνακα έχοντας πλέον 41 βαθμούς.

Η Πίνδος που είχε δεχθεί μόλις οκτώ γκολ σε όλο το πρωτάθλημα, δέχθηκε σε ένα ματς έξι τέρματα γνωρίζοντας φυσιολογικά την βαριά ήττα, ενώ υποχώρησαν στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 39 πόντους.

Πάντως, οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στα play off που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο.

Τα γκολ

Στο 10΄ ο Ζιάκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε τον ”χορό” των γκολ για την ομάδα του 1-0. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τον Γ. Καραθάνο.

Στο 13΄ ο Παπαδόπουλος με πλασέ σε δεύτερο χρόνο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ασθενεί απόκρουση του γκολκίπερ Κωνσταντινίδη ύστερα από σουτ του Κυπαρίσση.

Στο 24΄ έπειτα από συνδυασμό των παικτών της Ελπίς, ο Ζιάκας από αριστερά έδωσε τη ασιστ στον Ταφραλή ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 37΄ επέλαση του Παπαζήση από την δεξιά πτέρυγα και παράλληλη προς την εστία σέντρα, ο Ζιάκας με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι διεύρυνε το σκορ σε 4-0.

Στο 38΄ ο Ζιάκας με καταπληκτικό σουτ πλασέ ”έγραψε” το 5-0, σημειώνοντας χατ τρικ.

Στο 79΄ ο Φωτόπουλος με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 6-0, έπειτα από την σέντρα του Γαβρίδη από δεξιά και αδράνεια των αμυντικών παικτών της Πίνδου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Αλέξανδρος Μέγας με βοηθούς την κα. Βασιλεία Τσικλητάρη και τον κ. Μάνθο Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ελπίς Ανδρομάχης (Μανώλης Μπατσαράς): Γκιλιάβας, Ν. Παπαζήσης, Μαγιώνας (63΄ Ελευθεριάδης), Γεωργιάδης (63΄ Ραφτόπουλος), Κουκάρας, Κελέρογλου, Παπαδόπουλος, Ζώβληκας, Ταφραλής (46΄ Καραδήμος), Κυπαρίσσης (63΄ Γαβρίδης), Ζιάκας (46΄ Φωτόπουλος).

Πίνδος Άνω Αγιάννη (Δημήτρης Παπαγιαννούλης): Κωνσταντινίδης, Παπαργυρίου, Κακκάρας (71΄ Κουλλόλλι), Πρ. Παρμακτσίδης, Σιούντας, Γ. Καραθάνος, Σιδηρόπουλος, LLESHAJ (56΄ Κ. Παπαζήσης), Γ. Αμπατζίδης (56΄ Δ. Αμπατζίδης), Γιαννής (56΄ Α. Καραθάνος), Εφραιμίδης (56΄ Κηπόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This