Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο της Ανδρομάχης ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου καθώς επιβλήθηκε της τοπικής Ελπίδας με σκορ 3-0,  στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Η ομάδα του Γιώργου Σκέντου πιστοποίησε την ανωτερότητά της από το πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας δύο τέρματα μέσα σε τέσσερα λεπτά  (32΄ – 36΄ ) και σφράγισε το πολύτιμο τρίποντο στο 90ο λεπτό στο τελικό 0-3.
Έτσι,  οι Λοφίτες,  έκαναν το δύο στα δύο στην κούρσα του πρωταθλήματος και με έξι βαθμούς βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η Ελπίς Ανδρομάχης,  του Μανώλη Μπατσαρά,  με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα,  ηττήθηκε δίκαια μένοντας στους τρείς βαθμούς από την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής.
Φάσεις και τα γκολ
Στο 7΄  το πλασέ του Ναλμπαντίδη από καλή θέση το απέκρουσε στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο Μπαμπαΐτης.
Στο 20΄  διαγώνιο συρτό σουτ πλασέ του Ναλμπαντίδη εντός περιοχής,  η μπάλα βρήκε την ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας του Μπαμπαΐτη.
Στο 32΄  ο Ναλμπαντίδης με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι,  έπειτα από πάσα του Ευαγγελόπουλου,  άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 36΄  ο προωθημένος Μπαμπέτας με γυριστή κεφαλιά,  ύστερα από το φάουλ γέμισμα του Ευαγγελόπουλου από την δεξιά πτέρυγα,  έγραψε το 0-2.
Στο 48΄  διαγώνιο πλασέ του Τζήκα,  η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 55΄  ο Ναλμπαντίδης σε προσπάθειά του μέσα στην περιοχή έδωσε την ασίστ στο Κώστα ο οποίος πλάσαρε,  η μπάλα όμως σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μπαμπαΐτη.
Στο 90΄  ο νεοεισελθών  Μπαμίχας με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Μηνούδης με βοηθούς τους κ.κ.  Τραούδα,  Μερτζεμέκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης: Μπαμπαΐτης,  Ατανάσωφ,  Κουκάρας,  Γεωργιάδης,  Κουϊμτζίδης,  Κελέρογλου,  Βογιατζής,  Σιαμάγκας  (86΄  λ.τ.  Ραφτόπουλος),  Ταφραλής  (59΄  Καραδήμος),  Μπούσιος  (72΄  Ελευθεριάδης),  Ζιάκας  (59΄  Γαβρίδης).
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Αμβροσιάδης,  Μπαλαούρας  Απ.,  Τσιρίμπασης,  Ίτσιος,  Μπαμπέτας,  Αράπης  (89΄  λ.τ.   Πανωλής),  Τζήκας  (89΄  Μπαμίχας),  Ευαγγελόπουλος,  Σεριακίδης  (86΄  Κουμαντζιάς  Π.),  Ναλμπαντίδης  (80΄  Μπακούρας),  Κώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This