Επιλογή Σελίδας

Με 4-1 επικράτησε στην Τραπεζούντα επί του τοπικού Εθνικού, ο Εθνικός Κατερίνης, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Κατερίνης ανέβηκε στην 6η θέση με 7 βαθμούς, όσους έχουν Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα και Απόλλων Λιτοχώρου ενώ η ομάδα της Νέας Τραπεζούντας παρέμεινε τελευταία με μόλις 1 βαθμό.

Οι Σταθμιώτες πήραν πολύ γρήγορα προβάδισμα με δύο γκολ του Βαρνά, το πρώτο στο 3′ με κεφαλιά μετά από φάση διαρκείας και το δεύτερο στο 8′ με σουτ.

Στο 35′ ο ίδιος παίκτης έκανε το χατ τρικ, πετυχαίνοντας το 0-3 με σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-4 στο 67′ με προβολή του Τριανταφύλλου έπειτα από σουτ του Δελίδη.

Το γκολ της τιμής για την ομάδα της Νέας Τραπεζούντας έγινε στο 80′ όταν ο Φακίτσας έκανε τη σέντρα και ο Γατσιός στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Πλόσκα και Στύλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Μαντζόλης (46′ Αδαμίδης), Καραμπουλάκης (32′ Κόλτσης), Εφραιμίδης Β., Φακίτσας, Δημητρίου (69′ Χρυσοστόμου), Ζανέτας, Τερζίδης, Βελώνης (69′ Γελαστόπουλος), Μάνης, Εφραιμίδης, Λυκίδης (69′ Αργυρόπουλος).
Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Μεταξάς, Παπαδόπουλος, Γατσιός, Θωμαΐδης Ν., Θωμαΐδης Γ., Δελίδης (80′ Πουρσανίδης), Δεληγιαννίδης (90’+ Γιαννιός), Βαρνάς (90′ Σεσέντος), Φουντουκίδης, Τριανταφύλλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This