Επιλογή Σελίδας

Στη 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παρέμεινε ο Εθνικός Κατερίνης που κέρδισε με το ευρύ 4-1 τον μέχρι σήμερα ισόβαθμό του, Απόλλωνα Λιτοχώρου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σάκη Παντελιάδη έφτασε τους 16 βαθμούς, όσους έχει και ο Θερμαϊκός Κορινού, με τις δυο ομάδες να παραμένουν στο -5 από τον πρωτοπόρο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου.

Ο Απόλλων έμεινε στους 13 βαθμούς και υποχώρησε στην 7η θέση.

Οι Σταθμιώτες άνοιξαν το σκορ στο 11′ με γκολ του Μυστρίδη, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Παπαθανασίου και αφού τον πέρασε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28′ ο Δήμος πέτυχε το 2-0 για τον Εθνικό, με προβολή σε κενό τέρμα έπειτα από σέντρα από δεξιά.

Οι Λιτοχωρίτες μείωσαν σε 2-1 με τον Μαύρο στο 31′ ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από σουτ συμπαίκτη του και προσωρινή απόκρουση του Βαβατσιούλα.

Τo 3-1 για την ομάδα του Σιδηροδρομικό Σταθμού πέτυχε στο 76′ ο Δ. Παπαθανασίου, ο οποίος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον συνεπώνυμό του, τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Κ. Παπαθανασίου αλλά πήρε το ριμπάουντ και προώθησε τη μπάλα στο κενό τέρμα.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87′ ο Αν. Μάνης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης (Σάκης Παντελιάδης): Βαβατσιούλας, Δήμος (79′ Μάνης Αν.), Μυστρίδης (46′ Παπαθανασίου), Ξενόπουλος (87′ Φυτόπουλος), Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Γκατζούνης, Σοφιανίδης, Ανθίτσας (87′ Νικολαΐδης), Θωμαΐδης, Αναγνωστούδης (77′ Κανάρας).

Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας): Παπαθανασίου, Ντάτσι, Κολωνιάρης Ν. (83′ Μαρινίδης), Κολωνιάρης Γ., Χούτας, Καλαμπάκας, Ζαχουδάνης, Ζήδρος, Ζαχόπουλος (87′ Ζωγράφος), Λιάγκας, Μαύρος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This