Επιλογή Σελίδας



Στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου που κέρδισε με 3-1 τον μέχρι σήμερα ισόβαθμό της, Καλλιθεακό Καλλιθέας και τον άφησε στην 8η θέση του πίνακα, μετά από 10 αγωνιστικές. Πλέον η Δόξα ισοβαθμεί με την Πίνδο Άνω Αγιάννη στους 17 βαθμούς.

Μέσα σε τρία λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων.

Στο 39′ από πλάγια θέση με φοβερό σουτ ο Μποστανίτης έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Εφραιμίδη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Μοσχοχωρίου.

Το 2-0 έγινε στο 41′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου.

Ο Ναζίλης στο 73′ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ μείωσε σε 2-1 για τον Καλλιθεακό, δίνοντας, προσωρινά, ελπίδες στους φιλοξενούμενους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Α. Κατσαντώνης, όμως, στο 82′ με “λόμπα” από πλάγια θέση, “σφράγισε” τη νίκη για τη Δόξα, “γράφοντας” το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ντουράκολγου με βοηθούς τον Σαλτσίδη και την Μπουλούμη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Γκαντάς, Πασχόπουλος (89′ Αρβανίτης), Μέλλιος, Βανάσας, Μποστανίτης (57′ Κουρέτσης), Κουμαντζιάς, Παπαγιαννόπουλος, Α. Κατσαντώνης, Πίτλιακας (85′ Σεριακίδης), Γ. Γκουτζιάνας.
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Εφραιμίδης, Δημητριάδης, Μαυρόπουλος, Λαζαρίδης, Ε. Μπαμπέτας, Κεραμιδιώτης (46′ Αλίσα), Βογιατζής, Υφαντής, Κωστόπουλος (81′ Κ. Μπαμπέτας), Σπυριδωνίδης (89′ Νούσκας), Ναζλίδης.