Επιλογή Σελίδας

Άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Λιτοχώρου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Λόφου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Σκέντου έφτασε τους 46 βαθμούς, παραμένοντας στο -3 από τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό Κορινού και στο +5 από τον 3ο Εθνικό Κατερίνης, δυο “στροφές” πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι Λιτοχωρίτες έμειναν στους 35 βαθμούς και πλέον ισοβαθμούν στην 5η θέση με την Ελπίδα Ανδρομάχης από την οποία υπερτερούν σε ισοβαθμία, ενώ βρίσκονται στο +2 από τον 7ο Απόλλωνα Ράχης.

Τον… δρόμο της νίκης για τον Γεωργάκη Ολύμπιο “άνοιξε” στο 4′ ο Τζήκας.

Το “τρίποντο” για την ομάδα του Λόφου “σφράγισε” και πάλι ο Τζήκας σκοράροντας στο 88′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Μηνούδη και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Νικολαΐδης, Μπαλαούρας, Τζήκας, Αράπης, Μπαμπέτας, Μπακούρας, Κατσαμάγκας, Ευαγγελόπουλος (77′ Ίτσιος), Μπαμίχας (46′ Κώστας), Ναλμπαντίδης, Κουμαντζιάς (80′ Πανωλής).

Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας): Μητρόπουλος, Ντάτσι, Φούφι, Καλαμπάκας, Κολωνιάρης Γ., Ζήδρος (67′ Ζαχόπουλος), Κέμος (90′ Κολωνιάρης Ν.), Ζαχουδάνης Δ., Χούτας, Μαύρος (85′ Μαρινίδης), Λιάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This