Επιλογή Σελίδας

Ασταμάτητος φαντάζει ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, σημειώνοντας την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνα με το ευρύτατο 5-0 επί του Εθνικού Κατερίνης.

Η ομάδα του Γιώργου Σκέντου είναι μόνη στην κορυφή, έχοντας διαφορά 3 βαθμών από τον 2ο Απόλλωνα Λιτοχώρου ενώ ο Εθνικός έμεινε στους 9 βαθμούς και την 3η θέση του πίνακα μαζί με Πίνδο Άνω Αγιάννη, Ακαδημία Βατανιακός 1978, Θερμαϊκό Κορινού και Κατερίνη ΠΣ.

Η έκβαση του αγώνα κρίθηκε μέσα σε δύο λεπτά.

Συγκεκριμένα, στο 77′ ο Μπαμίχας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λόφου ενώ στο 78′ ο Ναλμπαντίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0, “σφραγίζοντας” το “τρίποντο” για τους Λοφίτες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Γιώργος Σκέντος): Αμβροσιάδης, Μπαλαούρας, Τσιρίμπασης (84′ Πανωλής), Ίτσιος, Νίκου, Μπακούρας, Τζήκας (90′ Κουμαντζιάς), Ευαγγελόπουλος, Σεριακίδης (68′ Μπαμίχας), Ναλμπαντίδης, Κώστας.

Εθνικός Κατερίνης (Σάκης Παντελιάδης): Κόσσογλου, Δήμος (80′ Κωνσταντινίδης), Μυστρίδης, Ξενόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Αγγέλου (80′ Αναγνωστούδης), Γεμενετζίδης (3′ Ανθίτσας – 65′ Θωμαΐδης), Γκατζούνης, Μάνης Σ. (65′ Παπαθανασίου), Σοφιανίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This