Επιλογή Σελίδας

Με 2-0 σκορ επικράτησε στο γήπεδό του ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου επί της Ελπίδας Ανδρομάχης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι γηπεδούχοι, πιο ουσιαστικοί και εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια, παίζοντας με δύναμη και πάθος, σκόραραν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο παίρνοντας εν τέλει δίκαια το πολυπόθητο  ”τρίποντο”  που τους εδραιώνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με  9 βαθμούς, ισόβαθμοι με την αντίπαλό της Ελπίδα Ανδρομάχης.
Οι φιλοξενούμενοι, κατώτεροι των περιστάσεων και μακριά από τις καλές εμφανίσεις των αγωνιστικών που προηγήθηκαν, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, υποχωρώντας έτσι μία θέση στην κατάταξη.
Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ
Μόλις στο 7ο λεπτό σε μακρινό δυνατό σουτ φάουλ του Κουϊμτζίδη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι αφού πρώτα ακούμπησε τα ακροδάχτυλα του γκολκίπερ του Λόφου Τόλη Ίτσιου, ενώ στην αντεπίθεση ο Μπακούρας από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 30΄  ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος με φαλτσαριστό σουτ πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπαΐτη κάνοντας το 1-0.
Στο 35΄  ο Ν. Μπαλαούρας σούταρε διαγώνια εντός περιοχής, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπαμπαΐτη και στη συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ της Ελπίδας.
Στο 50΄  εξαιρετική ασίστ του Νίκου Μπαλαούρα (Νίνης) από θέση δεξιά και μέσα στην περιοχή προς τον Ιάκωβο Μπακούρα, ο τελευταίος με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Στη συνέχεια της αναμέτρησης δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο σε φάσεις στα αντίπαλα καρέ, με τους Λοφίτες να συντηρούν το υπέρ τους σκορ και την Ελπίδα Ανδρομάχης να προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.  Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς την κα.  Δήμητρα Τσικλητάρη και τον κ.  Μάνθο Μαυρογιώργη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Βασίλης Τσιμπούκας): Απ. Ίτσιος (46΄  λ.τ.  Αστ. Μπαλαούρας),  Πανωλής,  Απ. Μπαλαούρας (64΄  Π. Κουμαντζιάς),  Β. Κουμαντζιάς,  Δ. Ίτσιος,  Κώστας,  Ν. Μπαλαούρας (90΄  Γ. Μπαλαούρας),  Ευαγγελόπουλος,  Βέτσος (81΄  Διον. Καρτσαμπάς),  Ναλμπαντίδης (81΄  Μπαμίχας),  Μπακούρας.
Ελπίς Ανδρομάχης (Γιάννης Συμεωνίδης): Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης,  Μαγιώνας,  Γεωργιάδης,  Κουκάρας,  Κουϊμτζίδης (56΄  Ατανάσωφ),  Γκουνέλας,  Ταφραλής (72΄  Καραδήμος),  Μπούσιος (67΄  Γερ. Φωτόπουλος),  Κελέρογλου,  Τζήκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This