Επιλογή Σελίδας

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Ελπίς Ανδρομάχης επικρατώντας του Απόλλωνα Ράχης με σκορ 2-0,  σε αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’  κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας που διεξήχθη στο γήπεδο του Λόφου.
Η Ελπίς Ανδρομάχης,  με αυτό το τρίποντο,  σφράγισε την είσοδό της στα play-off καθώς ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 38 βαθμούς και ενώ απομένει μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο Απόλλων Ράχης,  με την ήττα,  έχασε πολύτιμο έδαφος αφού έμεινε στους 33 πόντους και την 7η θέση του πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προηγήθηκαν στο ημίχρονο 0-1,  με τέρμα του Ταφραλή σε σουτ πλασέ του με γυριστή κίνηση στο 33ο λεπτό,  έπειτα από την προσπάθεια του Ζώβληκα ο οποίος πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τον χώρο του κέντρου,  μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Παπαδόπουλο που από αριστερά έδωσε την ασιστ στον σκόρερ στο ύψος του πέναλτι.
Στο 53΄  το σουτ του Κατή έξω από την περιοχή το εξουδετέρωσε σε κόρνερ στην δεξιά πλευρά της εστίας του ο Μπαμπαΐτης.
Στο 65΄  σουτ του Παπαδόπουλου από το όριο της περιοχής,  ο Θωμόπουλος παραχώρησε τη μπάλα δύσκολα σε κόρνερ πάνω από τα δοκάρια.
Στο 72΄  η Ελπίς κλείδωσε την δίκαιη νίκη με σκόρερ τον Παπαδόπουλο ο οποίος με εξαιρετικό σουτ από θέση βολής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 0-2,  ύστερα από την ασιστ του Βογιατζή από την δεξιά πτέρυγα.
Εύκολο έργο είχε η διαιτησία του κ.  Γιώργου Ασλανίδη με τους βοηθούς του κ.κ.  Άγγελο Χατζηγιάννη,  Ντράγκαν Νίκολιτς.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Ράχης  (Θάνος Τριανταφύλλου):  Θωμόπουλος,  Χατζηβασιλείου,  Μπαλούκας,  Κ.  Κατσαμάγκας,  Βαϊτσόπουλος  (43΄  λ.τ.   Θ.  Τριανταφύλλου),  Νικολαΐδης,  Μπουρονίκος,  Π.  Καρακούσης  (82΄  Π.  Κατσαμάγκας),  Στρατής,  Κατής  (67΄  Βαγενάς),  Μπαλαούρας.
Ελπίς Ανδρομάχης  (Μανώλης Μπατσαράς):  Μπαμπαΐτης,  Παπαζήσης,  Μαγιώνας,  Γεωργιάδης  (88΄  Φωτόπουλος),  Κουκάρας,  Κελέρογλου,  Βογιατζής  (76΄  Γαβρίδης),  Ζώβληκας  (88΄  Ραφτόπουλος),  Ταφραλής  (88΄  Καραδήμος),  Σιαμάγκας  (60΄  Κυπαρίσσης),  Παπαδόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This