Επιλογή Σελίδας

Στο +5 αύξησε τη διαφορά του από τον 2ο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου ο πρωτοπόρος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, Θερμαϊκός Κορινού που κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τον Απόλλωνα Λιτοχώρου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Οι Κορινιώτες έφτασαν στους 52 βαθμούς και εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία των Λοφιτών με τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη “άνοιξαν” την ψαλίδα.

Ο Απόλλων Λιτοχώρου έμεινε στους 35 βαθμούς και πλέον βρίσκεται μόνος στην 6η θέση του πίνακα. Οι Λιτοχωρίτες έχουν προβάδισμα 2 βαθμών σε σχέση με τον Απόλλωνα Ράχης και στην τελευταία αγωνιστική με νίκη κόντρα στην Ακαδημία Βατανιακός εξασφαλίζουν οριστικά την είσοδο στην εξάδα (σε πιθανή ισοβαθμία υπερτερεί ο Απόλλων Ράχης).

Η ομάδα του Στέφανου Ζαλίκα είχε την ουσία απέναντι στους Λιτοχωρίτες και προηγήθηκε 0-1 σε κομβικό σημείο. Συγκεκριμένα στο 45’+1′ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Μητρόπουλος δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας σε εκτέλεση φάουλ από πλευράς Θερμαϊκού και κατέληξε μαζί της στα δίχτυα της ομάδας του.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 59′ ο Αθ. Κατσιούλης.

Ο Απόλλων Λιτοχώρου από το 76′ και μέχρι το φινάλε αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Φούφι με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 45′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Ατματζίδη και Γιαννακίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου (Σάκης Λιάγκας): Μητρόπουλος, Ντάτσι, Φούφι, Κολωνιάρης Γ., Χούτας, Τροΐρης (18′ Κέμος – 80′ Κολωνιάρης Φ.), Ζήδρος, Ζαχουδάνης Δ., Ζαχόπουλος (80′ Στογιάννος), Μαύρος, Λιάγκας.
Θερμαϊκός Κορινού (Στέφανος Ζαλίκας): Οκουτσόγλου, Υφαντίδης, Αντωνιάδης Αγ., Γκαντάς, Ταγκαλίδης, Νταντίνης (70′ Γονιάδης), Κατσούλης Απ. (37′ Kanxhiu), Χνούδας, Αλχαζίδης (87′ Λαγδάρης), Κατσούλης Β. (70′ Σεϊταρίδης), Κατσιούλης Αθ. (87′ Uruci).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This